Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

... ο Σάτυρος γράφει ...


*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΟΠΑΠ: "Αγοράζει" Τύπο


Πρώτη φορά... επεκτείνεται στον αριστερό.

Παράδειγμα πρώτο: Πακέτο 70 χιλιάδων ευρώ σε σταθμό στον οποίο δεν έδινε ποτέ ή έδινε ψίχουλα. Τι άλλαξε; Η γραμμή του σταθμού έναντι του ΟΠΑΠ ή το αντίθετο;

Παράδειγμα δεύτερο: Εφημερίδα που δεν είναι σαν τις άλλες, προ μηνών αποκάλυπτε σημεία και τέρατα για την συμφωνία της EmmaDelta με την κυβέρνηση Σαμαρά για την εξαγορά του ΟΠΑΠ. Ξαφνικά η εφημερίδα αυτή, ...ντύθηκε με διαφημίσεις του Οργανισμού. Τρεις-τρεις οι καταχωρήσεις κάθε φορά. Ενώ χάθηκε κάθε ρεπορτάζ ακόμα και η παραμικρή μπηχτή της εφημερίδας για τον ΟΠΑΠ και την EmmaDelta.

Οι άνθρωποι είναι μάστορες... στις γέφυρες.
---

Ράλι "F&M Voice"

Η μοναδική εφημερίδα στην χώρα.

Που ανεβαίνει η κυκλοφορία της σταθερά. Χωρίς καμία υποστήριξη από κανέναν ή προβολή. Ενώ όλοι οι άλλοι πέφτουν συνεχώς. Το μυστικό κρύβεται στην ποιότητα και στην προσπάθεια της δουλειάς μας, καθώς και στην ανεξαρτησία της φωνής μας.

Το φύλο της 12ης Μαϊου πούλησε σχεδόν 1.800 φύλα, πανελλαδικά. Χωρίς να συνυπολογίζονται στα 1.800 φύλα οι συνδρομές οι οποίες διαρκώς αυξάνονται.

Εμείς σπάμε το "χρυσό φίμωτρο" του Τύπου από τα συμφέροντα.
---
Για τις απεργίες του ΔΟΛ

Απαιτείται μια ξεκάθαρη απάντηση.

Από τους συναδέλφους που συμμετέχουν στην κίνηση "Ανοικτά ΜΜΕ": Συμφωνούν ή όχι με τον αγώνα των εργαζόμενων στον ΔΟΛ και με τις 24ώρες επαναλαμβανόμενες απεργίες; Αν μας πουν "όχι" και αρχίσουν τα δήθεν νεωτεριστικά φούμαρα, τότε οφείλουν να πουν πρώτα στους συναδέλφους μας στον ΔΟΛ και μετά σε όλους τους άλλους, με ποιο τρόπο προτείνουν να αναγκάσουν τον Ψυχάρη να τους εξοφλήσει τα δεδουλευμένα. Που δεν είναι και λίγα;

Απαντήστε, κύριοι. Στα συγκεκριμένα και στα δύσκολα πάρτε θέση.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου