Τρίτη 31 Μαΐου 2016

... καναλάρχες - μεγαλοδημοσιογράφοι, απαξιώνουν τα ΜΜΕ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
... καρατζαφέρηδες, μπαλτάκοι, Κοκοί και τ' άλλα παιδιά

Βασιλική Τρίτη


Αμετανόητοι οι καναλάρχες και οι μεγαλοδημοσιογράφοι συνεχίζουν να ρίχνουν νερό στο μύλο της απαξίωσης των ΜΜΕ

Την ώρα που το Mega πραγματικά αγωνίζεται με νύχια και δόντια να κρατηθεί στη ζωή και να κερδίσει πίσω τους τηλεθεατές που του έχουν κουνήσει μαντίλι με όσα γίνονται, ο Γιάννης Πρετεντέρης επιστρέφει μετά τις απεργιακές κινητοποιήσεις που δεν επέτρεψαν τη μετάδοση της εκπομπής του (σ."Α" - ίσως δεν μεταδοθεί η "Ανατροπή" λόγω στάσης εργασίας των τεχνικών), δίνοντας και αυτός τηλεοπτικό χρόνο στον Γιώργο Καρατζαφέρη και το νέο του κόμμα. Ο Γιάννης Πρετεντέρης δεν ικανοποιήθηκε φαίνεται ακούγοντας το νέο αφήγημα του Καρατζαφέρη σε όλα τα κανάλια τον τελευταίο ένα μήνα και θέλει να ακούσει και αυτός και όποιοι τηλεθεατές καθίσουν να τον δουν για την έξοδο από το ευρώ, για την επιστροφή στη δραχμή και τις πληρωμές σε χάρτινα παράβολα για τη μάζωξη των προσφύγων σε πλοία που θα τους πάνε πίσω στη Συρία και φυσικά στην επιστροφή του τέως τον οποίο ο Καρατζαφέρης θέλει να δει σε ρόλο εθνικού διπλωμάτη!

Την ίδια ώρα στο Σκάι, ο Αλέξης Παπαχελάς και η Σία Κοσιώνη θα δώσουν άπλετο τηλεοπτικό χρόνο στον ίδιο τον τέως να μας πει για χιλιοστή φορά πώς έγινε τέως και τις απόψεις του για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας.

Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Αμετανόητοι οι καναλάρχες και οι μεγαλοδημοσιογράφοι συνεχίζουν να ρίχνουν νερό στο μύλο της απαξίωσης των ΜΜΕ και δυστυχώς δικαιώνουν όσους θέλουν να κάνουν αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο έστω και με τρόπο που προκαλεί εύλογους προβληματισμούς ακόμη και φόβους. Την ώρα που καίγεται η χώρα από όσα συμβαίνουν και θα συμβούν, τα κανάλια προβάλλουν καρατζαφέρηδες, μπαλτάκους, Κοκούς και ανοίγουν με περισπούδαστο και σοβαρό ύφος όλη την ακροδεξιά και φιλοβασιλική ατζέντα. Και την ίδια στιγμή οι lifestyle εκπομπές καλούν και προβάλλουν δυνατά και χωρίς αντίλογο κάθε «νούμερο» που δηλώνει ότι πρέπει οι gay τουλάχιστον να κρύβονται αν όχι να πετιούνται από ταράτσες, ότι η Ελλάδα ευημερούσε κατά τη διάρκεια της Χούντας, ότι πρέπει να βάλουμε στα καράβια τους πρόσφυγες και να τους στείλουμε στον ISIS και άλλα τέτοια.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου