Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

"Τα Νέα", ο Ρουβίκωνας και ο "Φιλελεύθερος"...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Να συντονιστούμε, παιδιά...
Η φαντασία στην εξουσία



Οι υπόγειες (!) διαδρομές του Ρουβίκωνα με «Τα Νέα» και ο «Φιλελεύθερος»

Πιο πολύ και από την εκτίμηση άρθρου της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» ότι ο «ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στο Ρουβίκωνα» σε μια προσπάθεια «Να τον λανσάρει ως κανονική πολιτική οργάνωση» (στο μέλλον), προκαλεί εντύπωση ο ισχυρισμός ότι η προχθεσινή αποκάλυψη της εφημερίδας «Τα Νέα», ότι διέρρηξαν το σπίτι του αρχηγού της οργάνωσης και αυτός εν συνεχεία δήλωσε την κλοπή στο ΑΤ Καλλιδρομίου, ήταν... διαρροή!

«Ωραία ιστοριούλα» χαρακτηρίζεται στο κείμενο, με εμφανή διάθεση να δηλωθεί ότι μπορεί να είναι και «Fake news» όπως για παράδειγμα υπαινίχθηκε σε άλλο άρθρο ο εκδότης της εφημερίδας Θανάσης Μαυρίδης.

Με άλλα λόγια, όμως, υποστηρίζοντας ότι αυτό ήταν διαρροή, στην ουσία υποστηρίζει ότι «Τα Νέα», ηθελημένα ή αθέλητα, συμμετείχαν στην κρυφή εκστρατεία (του Μαξίμου), να εμφανίσουν τα μέλη του Ρουβίκωνα ως κανονικούς ανθρώπους, όπως δηλαδή θα έκανε ο καθένας μας αν είχε πέσει θύμα κλοπής! Δηλαδή έσπευσε να δηλώσει το περιστατικό στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και κατόπιν η Σήμανση πήγε στο σπίτι του να συλλέξει δακτυλικά αποτυπώματα!

Κι όλο αυτό για τους αρθρογράφους του «Φιλελεύθερου» είναι μια στημένη ιστοριούλα του ΣΥΡΙΖΑ, με την ακούσια ή εκούσια συμμετοχή των «ΝΕΩΝ για να ζορίσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν γίνει πρωθυπουργός; Κρίμα πάντως να σπαταλιέται τόση φαντασία!

Προφανώς όμως όταν γράφτηκε το άρθρο του «Φιλελεύθερου» δεν γνώριζαν την απάντηση του αρχηγού του Ρουβίκωνα (δείτε εδώ)… Αλλά ακόμα και έτσι, πόσο απελπισμένος πρέπει να είναι κάποιος, για να στηρίζει τον ισχυρισμό του (ανεξάρτητα από το αν είναι σαθρός ή όχι) και να συνδέει τον ΣΥΡΙΖΑ με «Τα Νέα» του Μαρινάκη; Διότι αυτό που κάνει τη διαφορά δεν είναι μόνο η σκληρή αντιπολιτευτική γραμμή της εφημερίδας. Είναι ότι αυτή η εφημερίδα ανήκει και στον Μαρινάκη, που είναι σε πόλεμο με το Μαξίμου!
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου