Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

ΕΔΟΕΑΠ - Επικαιροποίηση - Παράταση έως 22 Φεβρουαρίου

*
ΕΔΟΕΑΠ
***
*

Τελευταία παράταση
για την επικαιροποίηση


Εκτός της αναγκαίας διαδικασίας της online «Επικαιροποίησης Στοιχείων Ασφαλισμένου» (edoeap.gr) έχουν μείνει αρκετοί ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ, παρά τις συνεχείς ανακοινώσεις και προσωπικές υπενθυμίσεις.

Διαδικασία που είναι απαραίτητη για την εκπόνηση της αναλογιστικής μελέτης, χωρίς την οποία ο Οργανισμός δε θα μπορεί να έχει το επίπεδο των υφιστάμενων παροχών του, ενώ κινδυνεύει, με αυτόν τον τρόπο, και εν όψει της εκδίκασης προσφυγής εργοδοτών κατά του 2% στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Σήμερα, τελευταία ημέρα της διαδικασίας, στον έλεγχο και τη συμπλήρωση των στοιχείων τους προχώρησαν 828 ασφαλισμένοι, ενώ συνολικά έως τώρα η συμμετοχή φθάνει τους 10.185 από τους συνολικά 17.500 ασφαλισμένους που θα έπρεπε να έχουν ήδη απογραφεί.

Για αυτό ο Οργανισμός δίδει μία τελευταία ευκαιρία έως και την ερχόμενη Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, ούτως ώστε να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους όλοι όσοι δεν το έχουν κάνει έως τώρα. Μάλιστα για να εξυπηρετήσει τις συζύγους-άμεσα μέλη που δε διαθέτουν προσωπικό κλειδάριθμο για το taxisnet (περίπτωση υποβολής κοινής φορολογικής δήλωσης με το σύζυγο), αποφάσισε να τις διευκολύνει με την αποστολή εκ μέρους τους του α’ χρόνου υπαγωγής τους σε φορέα επικουρικής ασφάλισης στο email info@edoeap.gr, ώστε η επικαιροποίηση να γίνεται απευθείας από τις υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ.

Ο ΕΔΟΕΑΠ προειδοποιεί: «Μη βάλουμε τα χέρια μας και βγάλουμε τα μάτια μας». Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της διαδικασίας, η ευθύνη για τον κίνδυνο που ελλοχεύει ως προς την ύπαρξη του Οργανισμού θα βαρύνει αποκλειστικά και μόνον τους μη συμμετάσχοντες.

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου