Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Ψαρεύοντας στο Διαδίκτυο

*
Ανασυγκρότηση
***
*


*** Ο ΕΔΟΕΑΠ δε θα μπορέσει να διατηρήσει το υφιστάμενο επίπεδο παροχών του, εάν δεν εκπονήσει την αναλογιστική μελέτη, βασική προϋπόθεση της οποίας είναι η ολοκλήρωση της online «Επικαιροποίησης Στοιχείων Ασφαλισμένου» (edoeap.gr). Για αυτό και υπενθυμίζει σε όλους τους ασφαλισμένους -συνταξιούχους και εν εν ενεργεία, παλαιούς και νέους- ότι η επικαιροποίηση πρέπει να έχει γίνει έως αυτήν την Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου.

*** ΑΠΟ τις αρχές Μαρτίου, ο ΣΚΑΪ θα μεταδίδει τα δύο παγκοσμίως κορυφαία αθλητικά shows του WWE, Raw και SmackDown. Τα shows πάλης θα είναι δίωρης διάρκειας και θα έχουν ελληνικό σχολιασμό. Επίσης θα είναι διαθέσιμα και μέσα από την πλατφόρμα video on demand του site skaitv.gr.

*** ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ που έρχονται σε Α΄ τηλεοπτική προβολή στα κινηματογραφικά κανάλια της Novaκυριάρχησαν και στα βραβεία της 72ης Απονομής των Βραβείων BAFTA! Η ταινία «Η Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου απέσπασε συνολικά 7 βραβεία στις κυριότερες κατηγορίες, όπως: Καλύτερης Βρετανικής Ταινίας, Πρωτότυπου Σεναρίου, Α’ Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της Olivia Colman, Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της Rachel Weisz, Σχεδιασμού Παραγωγής, Σχεδιασμού Κουστουμιών και Μακιγιάζ / Κομμώσεις.

*** ΠΟΛΛΕΣ oι διαμαρτυρίες και η γκρίνια εργαζομένων του ομίλου Real για καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων. Από την πλευρά της εργοδοσίας δίδονται καθημερινά υποσχέσεις ότι θα κατατεθεί στον λογαριασμό τους μέρος των χρεωστούμενων...

*** ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση από το Novasports1HD, και από το Web TV του Novasports.gr (www.Novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε όλους τους φιλάθλους), τη «37η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή» για την βράβευση των μεγάλων πρωταγωνιστών του ποδοσφαίρου, που αγωνίστηκαν στη σεζόν 2017-2018 στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες.

*** ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης παρέστη την Παρασκευή η εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη, Αλτερ Εγκο, παρέστη δια των εκπροσώπων της (ανάμεσά τους και η Πόπη Τσαπανίδου) στη διαδικασία ενημέρωσης για τον διαγωνισμό των δύο τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας.

*** ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ του Mega, ορισμένοι κάνουν πως ξεχνούν το πως τελείωσαν το Mega οι μέτοχοι του. Το εγκατέλειψαν στην τύχη του μετά το 2015, το κανάλι επιβίωσε, πήρε μέρος στη διαγωνιστική διαδικασία του 2016, και το 2018 ενώ μπορούσε, απείχε από την προκήρυξη του ΕΣΡ. Αν κατέβαινε η Τηλέτυπος, σήμερα θα εξέπεμπε πρόγραμμα. Οι μέτοχοί του και οι ανταγωνιστές του, δεν το ήθελαν. Χρήσιμο όμως θα ήταν να μάθουμε και τις αμοιβές των σπουδαίων και τρανών δημοσιογράφων στην Τηλέτυπος που τώρα ονειρεύονται λουκέτα.

*** ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ και κάθε μέρα 12 με 2, ο Γιώργος Καρελιάς μαζί με την Έλλη Τριανταφύλλου και τον Μάνο Χωριανόπουλο, φτιάχνουν στον News 24/7(88,6 fm) ένα "Κέντρο Εξουσίας. Για να δούμε... Ή μάλλον για να ακούσουμε... 

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου