Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Στην μπανιέρα (του ΣΚΑΪ) δυο δυο...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Από τον Χιώτη στην Μάνδρου και από τον Μπάμπη στον Άρη, μέχρι το κακόγουστο ρεπορτάζ του Υποφάντη στο δελτίο του ΣΚΑΪ

Την εφιαλτική εικόνα του Νίκου Ευαγγελάτου και της Έλλης Στάη στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 πριν κάποια χρόνια… έφερε στο νου η απόφαση του ΣΚΑΪ να βγάζει στο δελτίο δυο δυο τους σχολιαστές του!

Όλα ξεκίνησαν προχθές Δευτέρα σε ένα δελτίο με φουλ την πολιτική επικαιρότητα και συνεχίστηκε εχθές που οι σχολιαστές έβγαιναν – επίσης, ζευγάρια! Αρχικά βγήκε ο Βασίλης Χιώτης με την Ιωάννα Μάνδρου (που μετέφεραν στους τηλεθεατές το ρεπορτάζ για τον Πολάκη) και στη συνέχεια στο στούντιο μπήκαν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Άρης Πορτοσάλτε (για να σχολιάσουν την υπόθεση Πολάκη)!

Τους λόγους της απόφασης δεν τους γνωρίζουμε (και μάλλον δεν έχουν σημασία), διότι το θέαμα για να το πούμε κομψά και διακριτικά, δεν ήταν ωραίο! Καθόλου!Ωστόσο, μακράν η χειρότερη εικόνα του χθεσινού δελτίου ειδήσεων (ακόμη και από τα ζευγάρια των σχολιαστών που κατά τα άλλα είχαν και μια χαριτωμενιά σαν μαθητούδια στο θρανίο…) ήταν το ρεπορτάζ του Νίκου Υποφάντη στην πλατεία Κολωνακίου έξω από το κατάστημα της Eurobank με το μικρόφωνο να ρωτάει τον κόσμο αν θα μπορούσαν να πάρουν δάνειο 100.000 ευρώ όπως ο Πολάκης! Και είναι η χειρότερη εικόνα, όχι μόνο για τον τρόπο που ρωτούσε τους πολίτες, αλλά και για το λόγκο της Eurobank που φαινόταν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ρεπορτάζ (με ολίγη από Τράπεζα Πειραιώς) εγείροντας σοβαρά ερωτήματα…
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου