Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Απόλυτη δικαίωση για το “Documento” η καταδίκη Νίκου Γεωργιάδη για ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων. Μοναδικό φαινόμενο ανώτατα στελέχη συντηρητικού-φιλελεύθερου κόμματος (Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου - Κωνσταντίνος Κυρανάκης) να βρίσκονται στο δικαστήριο.

@ Στην Ευρώπη τέτοια φαινόμενα δεν είναι ανεκτά.

@ Πως θα τους προστατεύσουν οι φίλοι τους επιχειρηματίες στα media;

@ Αν θέλουν να κάνουν καλό reality στον ΣΚΑΪ, μπορούν να το δοκιμάσουν με τη νέα εκπομπή Χατζή -Καμπουράκη. Πελοπόννησος εναντίον Κρήτης με τις ντοπιολαλιές τους. Φθηνότερα από τον Ακτσούν, σίγουρα.

@ Μαθαίνουμε για αλλαγές σε ανώτατο πεδίο σε ραδιοφωνικό σταθμό.

@ Μόλις 300.000 ευρώ είναι η δαπάνη της ΕΡΤ για ραδιοφωνικό πρόγραμμα και κοντά στα 60 εκατ. ευρώ για τηλεοπτικό. Πως να μην δυσανασχετεί ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, αρμόδιος για τα ραδιοφωνικά προγράμματα της ΕΡΤ;

@ Οι “Γέφυρες” γκρεμίζονται αυτή την εποχή, λόγω κακοκαιρίας. Προσοχή στην κυβέρνηση.

@ Στον Alpha με αγωνία περιμένουν την επόμενη μέρα. Τα δύσκολα προς το παρόν είναι στο ΕΣΡ.

@ Τεράστια η ευθύνη των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών και των sites με την δήθεν ενημέρωση περί κακοκαιρίας.

@ Πρέπει επιτέλους να πάρει πρωτοβουλίες και η ΕΜΥ να εξηγήσει ποιοι είναι επιστήμονες και ποιοι υποψήφιοι βουλευτές.

@ Φωνάζουν στους διαδρόμους της ΕΡΤ, στελέχη της εταιρείας πως το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει και αναφέρονται στη μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ, που πιστεύει πως θα κερδίσει τις εκλογές.

@ Κοινώς ονειρεύονται ξανά τη ΝΕΡΙΤ. Ορισμένοι εξ αυτών υπονομεύουν καθημερινά τις πρωτοβουλίες της διοίκησης για την ενίσχυση του προγράμματος σε τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, εκεί όπου είναι και ελάχιστα τα χρήματα.

@ Αν δεν ξέρουν πως να λειτουργήσουν το ΕΡΤ Sports ας το δηλώσουν και ας προσλάβει η ΕΡΤ κάποιον που θα γνωρίζει.

@ Πρόεδρος δικαστηρίου σε πολύκροτη υπόθεση για την ΕΡΤ δεν γνώριζε βασικά στοιχεία του κατηγορητηρίου. Τρία πορίσματα ελεγκτών δημόσιας διοίκησης έχουν συνταχθεί και ολόκληρο παραπεμπτικό βούλευμα. Σελίδες επί σελίδων μετά από πολύμηνες έρευνες.

@ Εταιρεία που τελεί υπό εκκαθάριση, οι ιδιοκτήτες της οποίας είναι κατηγορούμενοι, καταθέτει αγωγή σε βάρος του μάρτυρα κατηγορίας και την ίδια ώρα μέσω άλλης εταιρείας εισπράττει χρήματα από την ΕΡΤ για σειρά που γυρίζει.

@ Δεν θέλουν οι δυνάμεις της ΝΕΡΙΤ, να πάει καλά το ΕΡΤ Sports και το παλεύουν όπως μπορούν. (Για να παραδώσουν το Ραδιομέγαρο στον Κυριάκο, όπως πιστεύουν).

@ Ενώ η ΕΡΤ πληρώνει το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού αθλητισμού, να βάλει σε σειρά τις μεταδόσεις κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι οποίες διαχέονται στα άλλα τρια κανάλια της ΕΡΤ, αντί να μεταδίδονται από εκπομπή που θα κάνει συνδέσεις με τα γήπεδα, ή αποκλειστικά μέσω Internet.

@ Αν δεν τραβήξουν αυτιά τώρα, θα χαθεί το στοίχημα της ΕΡΤ Sports. Και υπάρχουν πολλά παιδιά της ΝΕΡΙΤ, που το θέλουν.
---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου