Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Ψαρεύοντας στο Διαδίκτυο...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


*** Ο ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ πρέπει να σκεφτεί τι κάνει λάθος όταν τον υμνεί ο Σάκης Μουμτζής...

*** ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ευθεία μπαίνει ο «γάμος» Alpha και Star. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, η Επιτροπή Ανταγωνισμού ενέκρινε τη εξαγορά του Alpha από την Motor Oeil και πλέον η υπόθεση περνάει στο ΕΣΡ για τελική έγκριση.

*** ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Ψηφιακής Πολιτικής έφερε σήμερα φωτογραφ... συγγνώμη τροπολογία στη Βουλή θέλαμε να πούμε, με την οποία παρέχεται η δυνατότητα σε όσους είναι αποσπασμένοι στη ΓΓ του συγκεκριμένου υπουργείου να μπορούν να μετακινηθούν σε γραφεία Τύπου του Εξωτερικού...

*** ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ διαφημίζει το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Αποφάσισε να προσλάβει σύμβουλο για υπηρεσίες επικοινωνίας για την «υποστήριξη στον σχεδιασμό και υποστήριξη-υλοποίηση της επικοινωνιακής στρατηγικής του ΤΑΙΠΕΔ, τη διαχείριση του ιστότοπου www.hradf.gr και τη διενέργεια ερευνών κοινής γνώμης». Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 110.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ για 15 μήνες.

*** ΤΕΛΙΚΑ θα τους πάρουν ή όχι τους συμβασιούχους στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων; Παρότι είχε υπογραφεί πριν από μερικούς μήνες η σχετική απόφαση, δεν έχει διαφανεί… φως στο εν λόγω τούνελ. Αποτέλεσμα αυτού είναι να υπάρχουν γκρίνιες, διαμαρτυρίες και μια σχετική αναστάτωση για το αν τελικά θα υλοποιηθεί αυτό που έχει υπογραφεί.

*** ΚΑΙ Ο Χριστιανισμός 104.3 στις μετρήσεις ακροαματικότητας. Θέλει να μετρήσει τους Ευαγγελιστές που βρίσκονται στην Αθήνα και αγαπούν το ραδιόφωνο; Σημειώστε επίσης πως τα δύο άλλα χριστιανικά ραδιόφωνα, αυτό της Εκκλησίας της Ελλάδας 89.5 κι εκείνο της Πειραϊκής Εκκλησίας 91.2, δεν συμμετέχουν στις μετρήσεις. Και γιατί να το κάνουν δηλάδή; Για να δουν στις ωριαίες αν η πρωινή λειτουργία πάει καλύτερα από τον απογευματινό όρθρο;

*** ΤΕΛΙΚΑ είναι αλήθεια! Ζήτω. Ο Γιάννης Λοβέρδος κατεβαίνει υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία. Ο τέλειος δημοσιογράφος για το τέλειο κόμμα.
---

Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου