Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

"Μαρινάκη, πάψε να κρύβεσαι και πλήρωσέ μας"

*
Ένωση Τεχνικών

Ελληνικής Ραδιοφωνίας
***
*
Ο εφοπλιστής που ζητούσε επίμονα
να πτωχεύσει και οι εργαζόμενοί του
τον προστάτευσαν


Ακόμα δεν καταλάγιασε ο αχός της απόφασης 542/2019 του Πρωτοδικείου Αθηνών, σχετικά με την προσπάθεια του Μαρινάκη να πτωχεύσει το «ΒΗΜΑ FM».

Δικαιωθήκαμε για τη στάση μας, κοντά στα δύο χρόνια τώρα, πως ο «ΒΗΜΑ FM» και οι εργαζόμενοί του έχουν πέσει θύματα μπαταχτσήδων, που δόλια προσπαθούν να αποφύγουν τις ευθύνες τους.

Θέλουμε εδώ να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας τον Πρόεδρο του ΕΚΑ, Γιώργο Μυλωνά, τον Πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτη Καλφαγιάννη και βέβαια το δικηγόρο μας, Δημήτρη Καραμήτσα και όλους τους συναδέλφους όσοι στάθηκαν αλληλέγγυοι σε αυτή την προσπάθεια μας.

Το θέμα τώρα δεν είναι πως θα κινηθεί ο Μαρινάκης, αλλά το ΕΣΡ. Θα του δώσει τηλεοπτική άδεια; Είναι μόνο θέμα εγγυητικών και πλάνου λειτουργίας το ζήτημα; Τότε γιατί δεν έγινε δεκτή η πρώτη απόπειρα αδειοδότησης από το ΣτΕ; Ποιος ο ρόλος της Αρχής; Απλά πήρανε την άδεια του «ΒΗΜΑ FM» από το Μαρινάκη και τελείωσαν οι ευθύνες του;

Εμείς πάντως συνεχίζουμε, ως οφείλουμε, να διεκδικούμε πάντα προς όφελος των εργαζομένων. Στο συγκεκριμένο θέμα τα πράγματα είναι απλά και περικλείονται στα εξής : «Μαρινάκη, πάψε να κρύβεσαι και πλήρωσέ μας. Το λένε πλέον και τα δικαστήρια που εσύ προσέφυγες πρώτος εναντίον μας».

Κλείνοντας αναρωτιόμαστε που χάθηκαν όσοι πολιτικοί είχαν καθημερινά στασίδι στο «ΒΗΜΑ FM». Τουλάχιστον ο Ψυχάρης μας «κόλλαγε» βαρέα που τον ανεχόμαστε τόσα χρόνια παρέα με τον «μαζί τα φάγαμε».


Το Διοικητικό Συμβούλιο
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου