Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Οι αποτυχημένοι και η ESPRESSO

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Λάβαμε και δημοσιεύουμε:


Τις τελευταίες ημέρες φουντώνουν οι φήμες πως κάποια πρώην διευθυντικά στελέχη επιβιβάζονται στο πειρατικό σκαρί ορισμένων καιροσκόπων που συνηθίζουν να ζουν, χρόνια τώρα με τις «αρπαχτές» της αγοράς. Μετά τον αποτυχημένο κύκλο τους στον χώρο, δεν έχουν να χάσουν πλέον τίποτα από το να βγουν στη γύρα και να κάνουν πλιάτσικο σε μαγαζιά που τους ξέρασαν όταν αποκαλύφθηκε το πραγματικό τους πρόσωπο.

Άλλωστε, η ιστορία αυτών που προσπαθούν να καπηλευτούν την ιστορία μας είναι γνωστή σε όλους. Όχι μόνο στον χώρο των ΜΜΕ αλλά παντού. Προφανώς δεν έχουν καταλάβει ότι οι μαϊμουδιές τους δεν πρόκειται να περάσουν.

Ακόμα και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι τα βδελυρά τους σχέδια είναι αποτυχημένα από την πρώτη στιγμή της «μεγαλόπνοης» ιδέας της.

Αποτυχημένοι, στο να συλλάβουν την ιδέα της «Espresso», αποτυχημένοι στις σχέσεις τους με εκδότες που τους έχρισαν διευθυντές, αποτυχημένοι στις σχέσεις τους ακόμα και με δόκιμους συντάκτες, ψάχνουν εδώ και βδομάδες, με το κερί στην πιάτσα, να βρουν μια γωνιά να στήσουν την απάτη τους και να προσπαθήσουν να ξεγελάσουν το αναγνωστικό κοινό, που τόσα χρόνια μας έχει δείξει την εμπιστοσύνη του.

Κοπιάστε λοιπόν! Εμείς που εδώ και 19 ολόκληρα χρόνια είχαμε την ιδέα της «Espresso», δεν έχουμε κανένα λόγο ούτε να φοβηθούμε, ελάτε αλλά να γνωρίζετε ότι ο άνεμος και τώρα που το επιχειρείτε είναι αντίθετος!

Μπα; Μήπως περιμένατε κάτι καλύτερο;

Οι εργαζόμενοι στη ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ «Espresso»

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου