Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

... η Ε.Ι.Η.Ε.Α. απέκτησε νέο ΔΣ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Πρόεδρος της ΕΙΗΕΑ
ο Νίκος Χατζηνικολάου


Ο Νίκος Χατζηνικολάου (και παρουσιαστής των ειδήσεων του ΑΝΤ1) είναι εκδότης της καθημερινής εφημερίδας «Ειδήσεις», καθώς και της κυριακάτικης «Realnews», ενώ παραμένει «αφεντικό» και του ραδιοσταθμού Real fm.

Το ΔΣ συμπληρώνουν οι Σωτήρης Πουλόπουλος (Πρωταθλητής), Αλέξης Σκαναβής (Ελεύθερος Τύπος), Ανδρέας Μιχαλόπουλος (Ελεύθερη ΄Ωρα) και Κώστας Γκαβούνας (Ο Λόγος).

Προηγούμενος πρόεδρος ήταν ο Σταύρος Ψυχάρης.

Η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Συνήλθε σήμερα και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ι.Η.Ε.Α, τερματίζοντας μία πολύμηνη περίοδο αδράνειας της ιστορικής Ένωσης.

Η νέα διοίκηση της Ε.Ι.Η.Ε.Α. που θέτει σαν πρώτο στόχο τη διεύρυνση και την ισχυροποίηση της Ένωσης, προκειμένου να διαπραγματευτεί με την πολιτεία για τα μεγάλα ανοικτά προβλήματα του κλάδου απαρτίζεται από τους κ.κ.

- Πρόεδρος Νίκος Χατζηνικολάου

- Αντιπρόεδρος Σωτήρης Πουλόπουλος

- Γραμματέας Αλέξης Σκαναβής

- Ταμίας Ανδρέας Μιχαλόπουλος

- Μέλος Κώστας Γκαβούνας»
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Πρόεδρος: τρεις με τέσσερις μήνες χωρίς μισθό οι εργαζόμενοι χρέη προς το δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία - γραμματέας: αίτηση για υπαγωγή στον πτωχευτικό κώδικα - μέλος: 70-100 φύλλα ημερήσιας κυκλοφορίας. Η ανάπτυξη, μέσω της υγιούς ιδιωτικής επιχειρηματικότητας, σε όλο της το μεγαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή