Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 27/4 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Έκτακτη συνέλευση ΣΚΑΪ

Σε έκτακτη γενική συνέλευση στις 5 Μαΐου καλεί τους μετόχους της η εταιρεία «Ειδήσεις Ντοτ Κομ» (ΣΚΑΪ) με θέμα την παροχή άδειας στο ΔΣ για την έγκριση συμβάσεων.
---
Στον Alpha και επίσημα η Ι. Σασλόγλου

Ο Alpha καλωσορίζει την Ιζαμπέλα Σασλόγλου στη θέση της Διευθύντριας Προγράμματος. Η Ιζαμπέλα Σασλόγλου, με μακρόχρονη και επιτυχημένη διαδρομή στα ΜΜΕ, θα διαμορφώσει τη νέα στρατηγική του προγράμματος του σταθμού.

Με την επιλογή αυτή, το έμπειρο και αξιόλογο δυναμικό του Alpha ενδυναμώνεται ακόμα περισσότερο. Ο Alpha ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της νέας τηλεοπτικής εποχής και στις υψηλές προσδοκίες του κοινού του.
---
Τα πήρε όλα ο Παπαδρόσος στον Alpha

Ο Βασίλης Παπαδρόσος τα πήρε όλα στον Alpha. Είναι ο μεγάλος κερδισμένος των αλλαγών στον τηλεοπτικό σταθμό, μετά τις αποφάσεις του Δημήτρη Κοντομηνά. Και όπως φαίνεται οι αλλαγές δεν θα σταματήσουν εδώ, όπως και η πορεία του συγκεκριμένου προσώπου προς την κορυφή. Το ερώτημα είναι ποια άλλα πρόσωπα θα βρεθούν στη διευθυντική ομάδα του Alpha.
---
Στην ΕΝΕΔ η ΕΡΤ

Στην Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου προσχώρησε η ΕΡΤ ως τακτικό μέλος. Η εταιρεία θα καταβάλλει την ετήσια συνδρομή των 2.000 ευρώ, τη συνεταιριστική μερίδα των 3.000 ευρώ και θα πληρώνει επίσης 300 ευρώ για την έρευνα μέτρησης.
---
Κριτική για την
κατάσταση στα ελληνικά ΜΜΕ

Επιδείνωση των συνθηκών για τους δημοσιογράφους στα δύο τρίτα των 180 χωρών της λίστας της διαπιστώνει η οργάνωση Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα, επικρίνοντας τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο πεδίο των ΜΜΕ.

Η οργάνωση Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα (ΡΧΣ) δημοσίευσε τη νέα λίστα για την ελευθερία του τύπου, λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις στο πεδίο των μέσων ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε. Τα στοιχεία που συγκέντρωσε η οργάνωση αφορούν παράγοντες που δυσχέραναν ή κατέστησαν αδύνατη την εργασία των μέσων ενημέρωσης και των δημοσιογράφων. Ακόμη καταγράφηκαν κρούσματα βίας, συλλήψεων, απειλών, εκφοβισμού και πολιτικής επιρροής, ενώ εξετάστηκε και η στάση πολιτικών προσώπων και η ψήφιση νέων νόμων που αφορούν στη λειτουργία των ΜΜΕ αλλά και στην ασφάλεια των μυστικών υπηρεσιών.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο http://www.dw.com/
---
Γενέθλια 3 χρόνων για τα Παραπολιτικά 90,1

Τρία κεράκια σβήνουν την ερχόμενη Παρασκευή τα Παραπολιτικά 90,1 και οι παραγωγοί του σταθμού ετοιμάζονται να το γιορτάσουν από νωρίς το πρωί μαζί με τους ακροατές στους οποίους ετοιμάζουν μικρές και μεγάλες εκπλήξεις.

Πολιτικοί, καλλιτέχνες, προσωπικότητες από το χώρο της επιστήμης και της οικονομίας στέλνουν τις ευχές τους, ενώ όλες οι εκπομπές προσφέρουν εκατοντάδες γλυκά στους ακροατές τους που είναι προσφορά από τα ζαχαροπλαστεία DESPINA, Παύλου και οικογένεια Βάρσου.

Πέντε τυχεροί ακροατές που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του σταθμού για περισσότερες από τρεις ώρες μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα πενθήμερο στο ξενοδοχείο NAXOS Hotel με πρωινό και πληρωμένα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την Hellenic Seaways, μια διανυκτέρευση με πρωινό και γεύμα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και τρία επώνυμα ρολόγια.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου