Σάββατο 29 Απριλίου 2017

... ο Σάτυρος των media γράφει - 29/4 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Μετακόμισε το "Πρώτο Θέμα"

Ο κύβος ερρίφθη Τετάρτη βράδυ.

Δεν άντεξε άλλο η ηγεσία της να γίνεται σάντουιτς μεταξύ Μαρινάκη και Αλαφούζου και αποφάσισε να φύγει από το "Άργος" και να μεταγραφεί στο "Ευρώπη". Τα καταραμένα τα καπέλα... Το "Πρώτο Θέμα" να πέφτει θύμα της πολιτικής των καπέλων σε όφελος του ανταγωνισμού. Το τελευταίο διάστημα είχε παραγίνει το πράγμα. Ώσπου έσπασε το ποτήρι και το "Πρώτο Θέμα" αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο.

Ας τα βρουν τώρα μεταξύ τους οι δύο συνέταιροι.
---
Οι εκδότες αποφάσισαν;

Αναρωτιέται ο "Σάτυρος".

Μήπως, η απόφαση αυτή δεν αποτελεί μια μεμονωμένη επιχειρηματική κίνηση; Μήπως, οι εκδότες αποφάσισαν ποιο θα είναι το πρακτορείο της επόμενης ημέρας;

Διαφαινόμενη η απάντηση.
---
Από την περούκα στο survivor

Ο κατήφορος συνεχίζεται.

Αχόρταγο το τηλεοπτικό κοινό. Δεν του έφτασαν οι Big Brother της "χρυσής" δεκαετίας, της πρώτης δεκαετίας, του 21ου αιώνα. Ήθελαν κι άλλο σανό. Τους το σέρβιρε το survivor. Αποχαύνωση που έφτασε στο 80%.

Στην συνέντευξη του στην "Κυριακάτικη Εφημερίδα" και στην Ντέπυ Γκολεμά ο Τζώνη Καλημέρης τόνισε ότι ο Αλαφούζος δεν θα πάρει πίσω ποτέ τα λεφτά του. Τα νούμερα επιχειρηματολογούν στηρίζοντας την άποψη του. Ωστόσο, αυτό είναι άλλο θέμα. Που πρέπει να απασχολεί τον ΣΚΑΙ και τον επιχειρηματία.

Αυτό δεν απασχολεί καθόλου τον Τούρκο παραγωγό ο οποίος εξασφάλισε 8 εκατομμύρια. Μόλις από τον πρώτο κύκλο του survivor.

Πόσα γρήγορα φτάσαμε από την δημοσιογραφία της περούκας, την οποία η ελληνική κοινωνία λησμόνησε στο άψε σβήσε, στην τηλεόραση του survivor.
---
ΕΡΤ: Περίεργη απόφαση

Μια ακόμα απόφαση της διοίκησης προξενεί εύλογα ερωτήματα.

Αυτή γύρω από τους συμψηφισμούς με τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Μια απόφαση δεν συνάδει καθόλου με το "νέο" που θέλει να οικοδομήσει στο τόπο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ανεξέλεγκτη πλέον η κατάσταση με αυτούς. Ίσως, για αυτό σπεύδουν να προσλάβουν 50 χορωδούς.

Κάποιοι πρέπει να τους τα ψέλνουν. 

---
fmvoice
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου