Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΔΟΛ - πλειστηριασμός και ένα δεκαπενθήμερο ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Και θα δοθεί ένα δεκαπενθήμερο

Εντός της εβδομάδας
ξεκινάει ο πλειστηριασμός του ΔΟΛ


Επιταχύνονται οι εξελίξεις στον ΔΟΛ και ο πλειστηριασμός τελικά θα ξεκινήσει, αντί στα μέσα του επόμενου μήνα, στο τέλος της παρούσας εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες και εκτός απροόπτου, την Παρασκευή, 28 του μηνός θα ξεκινήσει η διαδικασία του πλειστηριασμού, ενώ – επίσης μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα καταβληθεί στους εργαζόμενους ένα ακόμη 15νθήμερο.

Έτσι λοιπόν θα γίνουν όλα πολύ πιο γρήγορα από ό,τι αρχικά είχε προγραμματιστεί… και αναμένεται ότι μέχρι τα μέσα Μαΐου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Στόχος είναι να βρεθεί αγοραστής για όλο το «μαγαζί»… διαφορετικά τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα αν χρειαστεί να δοθεί κομμάτι – κομμάτι.

Ωστόσο από τις τελευταίες πληροφορίες όπως είχαμε αναφέρει και σε ρεπορτάζ της Παρασκευής με τίτλο «Ο “φαντομάς” επιχειρηματίας, η ΝΔ και ο ΔΟΛ» (εδώ) προκύπτει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από συγκεκριμένο πρόσωπο που θα ζητήσει γερό «κούρεμα» από τις τράπεζες. Ενώ την ίδια ώρα – από άλλες πηγές, μαθαίνουμε ότι το Πάσχα σε παρέα εφοπλιστών στο Λονδίνο ο ΔΟΛ μονοπώλησε το ενδιαφέρον τους!

---
enimerosi24
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

3 σχόλια:

  1. Ο ΔΟΛ μεταβιβάστηκε από τη Μ. Πέμπτη στον κινεζικό κολοσσό Fosun. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί η διαδικασία. ΑΠΟ ΤΟΝ Σ(τ}ΑΥΡΟΜΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από που προκύπτει αυτό; Εχετε κάποια πληροφόρηση;

      Διαγραφή
    2. ΧΘΕΣ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ, ΠΕΝΤΕ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΞΕΦΟΡΤΩΝΑΝ ΣΤΗ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΑΚΙΑ ΜΕ ΡΥΖΙ - ΜΠΑΣΜΑΤΙ, ΤΑΪ, ΚΑΡΟΛΙΝΑ, ΚΑΙ ΓΛΑΣΕ. ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΝΤΕ-ΛΕ-ΖΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑ-ΠΑ-ΔΗ ΝΤΥΜΕΝΟΥΣ ΓΚΕΪΣΕΣ; ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, Ο ΓΚΕΪΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΤΗΣ ΓΚΕΪΣΑΣ;

      Διαγραφή