Σάββατο 22 Απριλίου 2017

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 22/4 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Ο εκκαθαριστής του ΔΟΛ διαβεβαιώνει τις τράπεζες ότι μέχρι τις 22 Μαΐου θα έχει προχωρήσει η διαδικασία του πλειστηριασμού.

@ Σε διάφορες φάσεις ετοιμάζεται να πλειστηριάσει την περιουσία του ΔΟΛ ο εκκαθαριστής Καζάς. Για παράδειγμα, κάποιοι λένε ότι σκέφτεται να βγάλει σύντομα στο "σφυρί" τους τίτλους της αθλητικής "Εξέδρας", του "Οικονομικού Ταχυδρόμου" και του "Ταχυδρόμου". Δηλαδή, όπως λένε και στο χωριό μου, ΠΡΑΜΑ (που σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ !).

@ Τον τίτλο της "Εστίας της Κυριακής" κατοχύρωσε ο μεγαλοεκδότης Ιωάννης Φιλιππάκης. Αυτό σημαίνει ότι, μετά το εκδοτικό εγχείρημα της "Ελευθερίας της Ενημέρωσης", σχεδιάζει να βγάλει και την "Κυριακάτικη Εστία". Αν και δεν το γνωρίζω, κι αυτό το έντυπο θα είναι αφιερωμένο στο ηγετικό μεγαλείο του Κώστα Καραμανλή.

@ Εξελίξεις, και μάλιστα ραγδαίες, αναμένονται στην ηγετική πυραμίδα μεγάλου καναλιού. Το αφεντικό, εκτός από τις διάφορες εκκρεμότητες, δείχνει να έχει και πολλά νεύρα. Οι καλά γνωρίζοντες δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

@ Την επόμενη εβδομάδα η εφημερίδα "Καθημερινή" του Θέμη Αλαφούζου, μετά από πολλά χρόνια, εγκαταλείπει το παραδοσιακό, μεγάλο σχήμα και πλέον θα κυκλοφορεί στα πρότυπα του σαββατιάτικου φύλλου. Η ανανεωμένη εφημερίδα θα αυξήσει τις σελίδες της, κυκλοφορώντας όμως με πέντε κανονικές εκδόσεις. Αυτό σημαίνει ότι και το φύλλο του Σαββάτου δεν θα έχει καμία διαφορά με τις ημερήσιες εκδόσεις.

@ Στην περίπτωση που οι εξελίξεις στον ΔΟΛ δεν είναι αυτές που επιθυμεί ο Αντώνης Καρακούσης, τότε θα ενεργοποιηθεί το plan B, που προβλέπει την έκδοση νέας εφημερίδας, με εργαζόμενους από τον ΔΟΛ. Πρόκειται για την "Ανάπτυξη", που κυκλοφορεί ως οικονομικό ένθετο με το "Βήμα της Κυριακής". Πάντως, ο Καρακούσης δηλώνει αισιόδοξος ότι στο τέλος ο νέος ιδιοκτήτης θα κρατήσει όλο τον κόσμο στην Μιχαλακοπούλου.

@ Φημολογείται εντόνως ότι ο Χρήστος Παναγόπουλος, ενόψει της δύσκολης δίκης, αναζήτησε διάφορες εξωδικαστικές λύσεις...

---
Media/Secret/Παραπολιτικά
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου