Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Άδωνις και Βήμα FM: κοινοί αγώνες!..

*
Ανασυγκρότηση
***
*
"Αν δεν υπήρχε ο Άδωνις
δεν θα υπήρχε η Νέα Δημοκρατία"

Νότης Παπαδόπουλος, Άδωνις Γεωργιάδης

«Αν δεν υπήρχε ο Άδωνις δεν θα υπήρχε η Ν.Δ. Είναι εργατικός, είναι αποτελεσματικός και ο ΣΥΡΙΖΑ τον τρέμει! Δεν βλέπεις που... ο Παπαδημούλης έβγαλε αμέσως ανακοίνωση μόλις ο Μητσοτάκης έπραξε το σωστό με την κίτρινη κάρτα στην Παπακώστα;», είπε μεταξύ άλλων καθημερινών σχολίων του ο διευθυντής τού Βήμα FM, Νότης Παπαδόπουλος.

Προηγήθηκε η διαπίστωσή του ότι όλη η «φασαρία» με τα σκάνδαλα στον χώρο της υγείας γίνεται για αντιπερισπασμό. Δεν είδαν εκεί στον ΔΟΛ τα εκατομμύρια που χάθηκαν από τα ασφαλιστικά ταμεία και το ΕΣΥ με προορισμούς τις τσέπες των επιτηδείων στον χώρο της υγείας και της πολιτικής. Δεν είδαν το πάρτι των φαρμακευτικών και του ΚΕΕΛΠΝΟ, δεν είδαν το ξεπούλημα του «Ντυνάν». Τίποτα από όλα αυτά δεν έπεσε στην αντίληψή τους τόσα χρόνια, τίποτα άξιο να κινήσει το ενδιαφέρον της δικαιοσύνης και της εκτελεστικής εξουσίας.

Γνήσιο πολιτικό ενδιαφέρον για τη Ν.Δ. εκφράζει η «Εφημερίδα των Συντακτών», συμπλήρωσε ειρωνικά ο αντικειμενικός σχολιαστής της πλουραλιστικής ενημέρωσης, με αφορμή το ρεπορτάζ της «Εφ.Συν.» για τις εξελίξεις στη Ν.Δ. μετά την κίνηση Μητσοτάκη.

Το να μιλάνε για αντικειμενική ενημέρωση εκείνοι που στήριξαν όσο κανείς όλες τις καταστάσεις της ρεμούλας και της διαφθοράς, εκείνοι που χαρακτήριζαν κάθε είδηση αντίστασης και αντίδρασης στην πολιτική Σαμαρά-Βενιζέλου ως «έκνομη» ενέργεια, εκείνοι που έχουν πρόσφατα και επί ΣΥΡΙΖΑ αναγάγει την τρόικα στον απόλυτα έγκυρο κριτή και εκείνοι, τέλος, που δεν άφησαν να εκφραστούν ούτε στο ελάχιστο οι διαφωνούντες με την πολιτική Ψυχάρη συνάδελφοί τους, δεν είναι καν αστείο, ήταν και παραμένει θλιβερό...

---
Α.Ψ., efsyn.gr
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου