Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

... ο Σάτυρος των media γράφει - 12/4 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ανεστάλη

Όση ζημιά ήταν να κάνει στην άλλη Ελευθερία, την έκανε.

Οδηγήθηκε μια ώρα αρχύτερα στην φυσιολογική εξέλιξη. Στο κλείσιμο της. Άλλωστε η "Ελευθερία της Ενημέρωσης" δεν βγήκε για να μακροημερεύσει.

Για όσο εργάστηκαν, πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι της;
---
To πάρτι συνεχίζεται

Και όσο συνεχίζεται, θα συνεχίζουμε και εμείς τις αποκαλύψεις.

Μεγάλη τράπεζα, που συζητιέται έντονα για τις διοικητικές ανακατατάξεις της, σπρώχνει φέτος αρκετά πάνω από 100 χιλιάρικα σε ραδιοφωνικό σταθμό σχεδόν μηδενικής ακροαματικότητας.

Αμείωτο το αλισβερίσι.
---
Κουίζ

Επέστρεψε... δυναμικά.

Μετά την αποφυλάκιση του άρχισε να επιδίδεται ξανά σε αυτό που του αρέσει τόσο πολύ. Το παραγοντιλίκι. Μόνο που αυτή την φορά δεν πιάνει σε κανέναν. Γιατί η αποκάλυψη της οργάνωσης του έκανε τεράστια ζημιά.

Κουίζ: Ποιος είναι; Το κουίζ συμπληρώνεται με δεύτερο: Σε ποιον καναλάρχη την έχει πέσει και τον πιέζει φορτικά να του δώσει μια εκπομπή στο κανάλι του για να βγάλει όλα τα άπλυτα στην φόρα;

Ο καναλάρχης δεν τσιμπάει.
---
Πώς το κατάφερε αυτό ο Αλέξης;

Μιλάμε για επίτευγμα. Ο Αλαφούζος πρέπει να ανάβει κάθε μέρα λαμπάδα στο μπόι του.

Έκλεισε (δημοσιογραφικά) το Mega, σβήνει ο ΔΟΛ, κινδυνεύει ο "Πήγασος", αγκομαχά η Real Group, φυτοζωούν τα άλλα μέσα ενημέρωσης, και ο μόνος που μεγαλώνει είναι ο Αλαφούζος και το Συγκρότημα του. Ο όμιλος του Φαλήρου αναδεικνύεται επί των ημερών της "πρώτη φορά, αριστερά" στον κορυφαίο παίκτη του τύπου, πληρώνοντας μόνο τον τούρκο παραγωγό του Survivor, και παρά την εμμονική και στρατευμένη γραμμή του εναντίον του νέου, του προοδευτικού, της κάθαρσης και της αριστεράς. Κάτι που παραδέχτηκε ο Γιάννης Αλαφούζος στην Επιτροπή της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια των media.

Εκτός κι αν ήταν στρατηγική επιλογή του Αλέξη η εξέλιξη αυτή!!! Να μείνει ένας μεγάλος παίκτης από το "παλαιό σύστημα". Κι αυτός να είναι ο Αλαφούζος!!!
---
Ο Καρώνης... στη Βουλή

Ο Νίκος Νικολόπουλος τον έφερε και αυτόν.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, που δεν αφήνει τίποτα να πέφτει χάμω, κατέθεσε ερώτηση για το μονοπώλιο της Viva Wallet το οποίο αποκάλυψε την προηγούμενη Πέμπτη η "Financial &Markets Voice". Με βάση το αποκλειστικό της ρεπορτάζ, ρωτά τον Ευκλείδη Τσακαλώτο πώς παρέχεται η δυνατότητα σε μια μόνο εταιρεία να εισπράττει λογαριασμούς υπέρ τρίτων. Επισημαίνει ο βουλευτής Αχαΐας στον Υπουργό ότι με την απόφαση της κυβέρνησης πλήττονται χιλιάδες επαγγελματίες από το μονοπώλιο της εταιρείας του κ. Καρώνη (περίπτερα, mini markets κ.α.). Υπογραμμίζει δε ότι η εταιρεία αυτή θα καρπώνεται μονοπωλιακά τα σημαντικά οφέλη από τις πληρωμές που κάνουν οι πολίτες για λογαριασμούς ΔΕΚΟ κ.λ.π.

Να δούμε τι θα απαντήσει ο Ευκλείδης.
---
Χρεοκόπησαν μαζί με τις επιλογές τους

Ούτε ο Στουρνάρας, ούτε ο mr. Chipita, ούτε ο Πόλσον τους σώζει.

Διαβάζουμε σε έγκυρες ιστοσελίδες ότι ο Καρακούσης, ο Πρετεντέρης και οι εναπομείναντες πόλοι του ΔΟΛ είτε μαζί είτε χώρια (ο καθένας θέλει να είναι Ψυχάρης στο νέο μαγαζί), ψήνουν επιχειρηματίες και τον Στουρνάρα για να τους χρηματοδοτήσουν ή να τους βοηθήσουν να βγάλουν εφημερίδα. Μπορεί στο τέλος κάτι να καταφέρουν και να βρουν χρηματοδότες. Ένα πράγμα δεν μπορούν να βρουν: Αναγνωστικό κοινό.

Πρώτον, διότι πλέον δεν αρέσουν και, δεύτερον, διότι η εποχή Σημίτη τελείωσε το 2004... 
---
Fmvoice
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου