Κυριακή 16 Απριλίου 2017

... MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 16/4 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η Voice NET
και η νέα εφημερίδα


Μια νέα κυριακάτικη εφημερίδα, τη διεύθυνση της οποίας θα έχει ο Κώστας Χαρδαβέλλας, βρίσκεται σε φάση σχεδιασμού από τη Voice NET, που έχει την ειδησεογραφική ιστοσελίδα FM Voice. Ιδιοκτήτες της εταιρείας που σχεδιάζει την εφημερίδα είναι οι Μανεσιώτης και Ψωμιάδης. Ήδη από τη συγκεκριμένη εταιρεία κυκλοφορεί εδώ και τρία χρόνια η εβδομαδιαία εφημερίδα "Finance & Markets Voice", κάθε Πέμπτη.
---
Κρυμμένα

Ουδέν νεώτερον από το μέτωπο της τηλεθέασης. Η κυβέρνηση κρατάει κρυμμένα τα χαρτιά της και δεν τοποθετείται ακόμη στο ζήτημα. Η κινητικότητα που υπάρχει προκαλείται από τις παρεμβάσεις του Νίκου Νικολόπουλου, με κύριο ζήτημα το "Survivor", ενημερώνοντας τον πρόεδρο του ΕΣΡ, Αθανάσιο Κουτρομάνο, και καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία.
---
Δαπάνη

Άνοδο της τάξης του 12,7% δείχνει η διαδικτυακή διαφημιστική δαπάνη το 2016 σε έρευνα του IAB Hellas με τη συνεργασία 22 Publishers/Networks, που μετρά 133 επιμέρους sites. Τα sites συγκέντρωσαν συνολικά διαφημιστικά έσοδα ύψους 77,2 εκατ. ευρώ (+12,7%) έναντι 67 εκατ. ευρώ το 2015.
---
Νέα εφαρμογή από ΕΡΤ

Μια νέα εφαρμογή της ΕΡΤ για τις προηγμένες Smart τηλεοράσεις της LG είναι πλέον διαθέσιμη. Η νέα εφαρμογή προσφέρει βίντεο για τα αθλητικά, τον πολιτισμό, τα δελτία ειδήσεων, το ΑΜΕΑ περιεχόμενο, τις παιδικές σειρές, τις ξένες σειρές κ.ά. Στο βασικό μενού υπάρχει το μενού "τηλεόραση", όπου ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει τα τέσσερα κανάλια της ΕΡΤ (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3 και ERTWorld) σε πραγματικό χρόνο (Live streaming) και ένα πέμπτο κανάλι, το ERTplay, το οποίο θα παρέχει δικό του περιεχόμενο ποικίλης ύλης.
---
Ενδιαφέρει...

Κάπου άκουσα ότι τα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" τα βρήκαν με τον Αλαφούζο. Η απάντηση εμπεριέχεται σε τρεις λέξεις: Ναι, τι ώρα;
---
Συναντήσεις...

Με τον ισχυρό άνδρα της V+O Θωμά Βαρβιτσιώτη έπινε καφέ το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας στο "Βυζαντινόν" του ξενοδοχείου Χίλτον ο διευθυντής των "Νέων", Παναγιώτης Λάμψιας. Άνθρωποι της επικοινωνίας και οι δύο, είχαν πολλά να πουν και ακόμη περισσότερες σκέψεις να ανταλλάξουν.

Και μια και ο λόγος για συναντήσεις, ένα πουλάκι από αυτά που συχνάζουν σε ψαροταβέρνες εντόπισε τον υπουργό Νίκο Παππά, Μεγάλη Τρίτη, να τρώει στην "Κακαβιά", πίσω από το Ωνάσειο, με τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ, Δημήτρη Οικονόμου και Βασίλη Λυριτζή.

---
Secret/Media/Παραπολιτικά
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου