Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Έκλεισε το μοναδικό metal ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης

*
Ανασυγκρότηση
***
*

«1055 Rock Xtreme 106.5»


«Ένα εγχείρημα μοναδικό που δεν έκανε ούτε 1 ευρώ πραγματικό τζίρο. Σε έναν metal σταθμό, κανείς δεν ήθελε να διαφημιστεί». 


Εξέπεμπε στους 106.5 και λειτουργούσε υπό την εποπτεία των παραγωγών του 1055 Rock. Με μια μακροσκελή ανακοίνωση στο προφίλ του στο facebook, ο παραγωγός και μέτοχος του ραδιοσταθμού Αλέξης Αναστασιάδης ανακοίνωσε το κλείσιμο του «1055 Rock Xtreme 106.5», μετά από 6 χρόνια λειτουργίας. Ο λόγος; Δεν «τράβαγε» εμπορικά, δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά και δεν υποστηρίχθηκε από τη μουσική σκηνή, παρά τις προσπάθειες των ιθυνόντων του.

Ο «1055 Rock Xtreme 106.5» έπαιζε μόνο μέταλ μουσική όλο το 24ωρο, την οποία επιμελούνταν η ομάδα του πιο «χαλαρού» 1055 Rock και ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, τα πάει πολύ καλά στις ακροαματικότητες. Η συχνότητα από την οποία εξέπεμπε ήταν του παλιού Ράδιο Εγνατία, που αρχικά είχε εξασφαλίσει Βεβαίωση Νόμιμης Λειτουργίας αλλά στην πορεία το ΕΣΡ ανέστειλε τη λειτουργία του.


Άλλο ένα metal ραδιόφωνο που λειτούργησε στη Θεσσαλονίκη ήταν το Procka 93.4, το οποίο πρόλαβε να «ζήσει» για περίπου έναν χρόνο πριν το αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ και μετατραπεί σε ο 93.4 Στο Κόκκινο. Δύσκολοι καιροί για καινοτομίες στα ερτζιανά...
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου