Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Ιβάν Σαββίδης - η "πολύφερνη νύφη" για ΔΟΛ και Μπόμπολα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Βροντερό "όχι" από Ιβάν στον ΔΟΛ

Τέλος (;) στις συζητήσεις και με τον Μπόμπολα

Τις τελευταίες ημέρες φούντωσαν εκ νέου τα σενάρια που ήθελαν τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, να δείχνει (μεταξύ των άλλων) ενδιαφέρον για την εξαγορά του ΔΟΛ. Παρά τα όσα γράφονται, ο ομογενής επιχειρηματίας δεν δείχνει διατεθειμένος να ασχοληθεί με τη διαδικασία του πλειστηριασμού των τίτλων του ιστορικού συγκροτήματος. Μάλιστα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τον ήθελαν να σκέφτεται ακόμη και την επίσημη διάψευση.

Με δεδομένο ότι η φήμη περί Σαββίδη έχει συντελέσει στο να κρατηθεί μέχρι στιγμής ζωντανό το Συγκρότημα της Μιχαλακοπούλου, δεν είναι λίγοι εκείνοι, κυρίως εντός της κυβέρνησης, που προτρέπουν τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε μια επίσημη τοποθέτηση, διαψεύδοντας τα συγκεκριμένα σενάρια.

Την ίδια ώρα και με αφορμή την αθέτηση της υπόσχεσης που είχε δώσει προς τους εργαζόμενους του "Πήγασου" ο Φώτης Μπόμπολας αναφορικά με την καταβολή ενός μισθού, πληθαίνουν οι φήμες περί ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων με τον Ιβάν Σαββίδη.


Όσοι γνώριζαν το παρασκήνιο θεωρούσαν από την πρώτη στιγμή ότι δεν υπήρχε κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον από την πλευρά του ομογενούς επιχειρηματία. Άλλωστε, αυτό προέκυπτε και από τις συζητήσεις που είχαν με τα τραπεζικά στελέχη οι εξουσιοδοτημένοι από τον κ. Σαββίδη συνεργάτες του. Μάλιστα, στην περίπτωση που οριστικοποιηθεί το ναυάγιο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι οι εξελίξεις στον "Πήγασο" μπορεί να είναι ραγδαίες. Απολύτως λογικό, αφού οι τράπεζες είναι υποχρεωμένες να προχωρήσουν σε αντίστοιχες ενέργειες με αυτές που ακολούθησαν και στην περίπτωση του ΔΟΛ.
---
media/Παραπολιτικά
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου