Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

... ο Σάτυρος των media γράφει - 27/4 ...


*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τι γυρεύει ο Καλογρίτσας;

Αποκάλυψη.

Ο Καλογρίτσας τηλεφώνησε, αμέσως μετά το Πάσχα, σε καναλάρχη. Του ζήτησε ραντεβού. Κλείστηκε αμέσως. Δεν είχε λόγους ο γνωστός καναλάρχης και πρώην εισηγμένος στο Χρηματιστήριο Αθηνών να το αρνηθεί. Είπαν πολλά. Κουβέντιασαν πολύ ώρα σε "ουδέτερο" έδαφος. Συνέπεσαν στην πολιτική εκτίμηση. Οι εκλογές δεν θα γίνουν πριν τον Οκτώβριο του 2018. Η εκτίμηση αυτή τους οδήγησε σε μια επιχειρηματική κοινή άποψη. Ο χρόνος είναι πολύς για επιχειρηματικές συμφωνίες. Οι οποίες θα αλλάξουν τον χάρτη στα media.

Και όχι μόνο.
---
Το "βαθύ λαρύγγι" του vima.gr

Δεν πρόλαβε.

Ο Φώτης Μπόμπολας να φύγει από το ραντεβού με τους τραπεζίτες και το "βαθύ λαρύγγι" του vima.gr έδωσε το... ρεπορτάζ. Πήρε το site την γραμμή και μας την μετέφερε. Οι τραπεζίτες εμφανίστηκαν αρνητικοί στο σχέδιο εξυγίανσης της "Πήγασος". Απορρίπτουν το κούρεμα των δανείων, με την ταυτόχρονη εξαγορά της πλειοψηφίας των μετοχών της εταιρείας από τον Ιβάν Σαββίδη και την διατήρηση του management από τον δεύτερο βασικό μέτοχο της εταιρείας, τον Φώτη Μπόμπολα.

Μπα; Δεν μας είπε το "λαρύγγι" του αγαπημένου των τραπεζών Συγκροτήματος ποιον θέλουν για το management της "Πήγασος"; Τον Ζαγοράκη ή μήπως τον Γκαγκάτση;

Είναι δυνατόν να ναρκοθετούν οι τράπεζες τέτοιο deal;
---
O Φουρλεμάδης στον Μαρινάκη

Αμέσως βρήκε δουλειά.

Ή μάλλον την είχε βρει πριν περάσει το Πάσχα στις ΗΠΑ ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Ο Φουρλεμάδης, ο αποκαλούμενος και "παππάς" γιατί το αγαπημένο του χόμπι είναι η ψαλτική, μεταπηδά στα Μέσα Ενημέρωσης του κ. Μαρινάκη. Έκπληξη νούμερο ένα. Και μεγάλη. Ο Φουρλεμάδης ήταν η σκιά του Κοντομηνά. Ποτέ δεν επιδίωξε την δημοσιότητα, ούτε τον ενδιέφερε η προβολή του. Απλώς δούλευε για το καλό του μαγαζιού.

Έκπληξη νούμερο δύο η αποχώρηση Γκιόλια. Του manager που πριν ελάχιστες εβδομάδες είχε αναθέσει το ραδιόφωνο του Alpha ο κ. Κοντομηνάς. Του manager που σε μια διετία-τριετία μάζεψε το SportDay και από ζημιογόνο το μετέτρεψε σε ένα μαγαζί οικονομικά απολύτως τακτοποιημένο. Για αυτό άλλωστε του ανέθεσε ο Δ. Κοντομηνάς τον Alpha Radio.

Κοντά σε αυτούς η αποχώρηση του Χαριτάτου.
---
Θα μας απασχολήσει

Κάτι μου λέει, ότι:

Η περίπτωση του Alpha θα μας απασχολήσει έντονα στο προσεχές διάστημα. Τώρα βλέπουμε τις αλλαγές στα πρόσωπα. Μετά από αυτές να δούμε τι θα γίνει. Πως θα προχωρήσει ο όμιλος και τι ειδήσεις θα βγουν από εκεί.

Μάλλον κομψί κομψά θα είναι. 

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου