Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

... ο Σάτυρος των media γράφει - 19/4 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

O... λογιστής Πέτρος Λάμπρου

Που δουλεύει;

Σε ανερχόμενο σαμαροεκσυγχρονιστικό μαγαζί βγάζει τιμίως το ψωμάκι του. Ω, ναι. Τα σημιτικά μαγαζιά ανεβαίνουν και με την "πρώτη φορά, αριστερά". Το όνομα για την ώρα δεν θα σας το αποκαλύψω, έτσι για το σασπένς.

Α, όλα κι όλα. Οι σημιτικοί και οι Σαμαρικοί δεν αφήνουν ποτέ τους φίλους τους χωρίς δουλειά.
---
Διέσωσαν την Digea

Επισήμως, δεν μας λένε.

Το ποσό που καταβάλλει η ΕΡΤ στην Digea. Όποιο κι αν είναι, το ποσό αυτό διασώζει οικονομικά την Digea. Πέραν αυτού, η ουσία είναι ότι το σκάνδαλο Σαμαρά συνεχίζεται. Η ΕΡΤ πληρώνει αδρά μια ιδιωτική εταιρεία για να διατηρεί ψηφιακή συχνότητα και μέσω αυτής να εκπέμπει το πρόγραμμα της.

Επίσης, κανείς δεν μας εξήγησε τους λόγους για τους οποίους το Ελεγκτικό Συνέδριο αποφάσισε να ακυρώσει τον διαγωνισμό, με τον οποίο η ΕΡΤ θα προμηθευόταν από την Ericsson 320 ψηφιακούς πομπούς, προκειμένου να αποδεσμευτεί από την Digea και το σκανδαλώδες χαράτσι της. Τι βρήκε το Ελεγκτικό Συνέδριο και ακύρωσε τον διαγωνισμό. Ή παίχτηκε κάτι άλλο;

Τι λέει για όλα αυτά ο Νίκος Παππάς; Τι λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης;
---
Δημοσιογράφοι... ταχυδρόμοι

Η διαπλοκή είναι εδώ.

Δύο "βαριά" ονόματα του τραπεζικού-χρηματιστηριακού-επιχειρηματικού ρεπορτάζ τηλεφώνησαν εκ μέρους του Γιάννη στον Δημήτρη για να του πουν να τα βρει μαζί του. Συμβούλεψαν τον... μικρό Δημήτρη να κάτσει καλά και να μην σηκώσει μπαϊράκι.

Έτσι γίνονται και σήμερα οι δουλειές. Αυτές τις... τέχνες έπιασαν εγκαίρως κάποιοι δημοσιογράφοι για αυτό δεν πείνασαν.

Αγαπητέ Θωμά, λάθος ταχυδρόμους διάλεξες. Φθαρμένους και καμένους.
---
Η Ν.Δ. του Φωτήλα

Έδειξε τα... guts του ο Κυριάκος.

Μέχρι να τον φάνε οι άλλοι, Καραμανλικοί και Σαμαρικοί, θα τους φάει αυτός. Περιμένουν να χάσει τις εκλογές ή να παγιδευτεί στην λακκούβα της απλής αναλογικής και των δεύτερων εκλογών για να τον φάνε. Μέχρι τότε, όμως, θα τους έχει καθαρίσει αυτός. Από λίστες και ψηφοδέλτια και δεν θα μπορούν προεκλογικώς να βγάλουν άχνα γιατί θα τους κολλήσει την ρετσινιά του αποστάτη.

Και θα τους αντικαταστήσει με τους γιούς των υπουργών που έδιωξε από τρένα και αεροπλάνα ο μεγάλος... 

---
fmvoice
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου