Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

... σε ένα μήνα ξεκινά η πώληση του ΔΟΛ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Θρίλερ με το δώρο Πάσχα
και άμεσες εξελίξεις


Μια ακόμη δύσκολη μέρα πέρασαν οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ εχθές με την άρνηση των τραπεζών να καταβληθεί το δώρο του Πάσχα. Ολη μέρα επικρατούσε αναβρασμός και απογοήτευση στους ταλαιπωρημένους εργαζόμενους από την απρόσμενη στάση των τραπεζών και υπήρξαν κάποια στιγμή σκέψεις να υπάρξει αντίδραση και να μην προχωρήσει η έκοδση των εφημερίδων και ειδικά του Βήματος.

Τελικά αργά το βράδυ έγινε γνωστό ότι μετά από πολύωρες διαβουλεύσεις των τραπεζών εγκρίθηκε ένα ποσό της τάξης των 2 εκ. ευρώ περίπου με το οποίο καλύπτεται το σύνολο των υποχρεώσεων του ΔΟΛ (μισθοδοσία, λειτουργικά έξοδα, εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία κλπ) μέχρι τα μέσα Μαΐου. Οι τράπεζες διεμήνυσαν στον εκκαθαριστή ότι πρέπει να έχει ολοκληρώσει τη δουλειά του μέχρι τα μέσα Μαΐου και να ξεκινήσει αμέσως μετά τη διαδικασία της πώλησης του Οργανισμού.

Εκτιμάται ότι η προσπάθεια θα ξεκινήσει ζητώντας εκδήλωση ενδιαφέροντος για όλο τον ΔΟΛ και σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποιο σχετικό ενδιαφέρον θα αρχίσει η διαδικασία του τεμαχισμού. Από όλο αυτό το μόνο ας πούμε θετικό στην όλη ιστορία είναι ότι όπως φαίνεται όλα θα κυλήσουν πολύ γρήγορα και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και θα σταματήσει η ομηρία και ταλαιπωρία των εργαζομένων του συγκροτήματος.

Οτι πρόκειται για δράμα πολλών διαστάσεων και ότι πρόκειται για πολλαπλό έγκλημα με πολλούς ενόχους αυτό που συνέβη στον ΔΟΛ δεν χωρά αμφιβολία. Απλά είμαστε στην Ελλάδα που όλα είναι φτιαγμένα για να καταπατούνται κάθε είδους κανόνες και νόμοι από τους πιο ισχυρούς εναντίον των πιο αδύναμων και έτσι όλοι όσοι οδήγησαν στα βράχια τον ιστορικότερο και σημαντικότερο πυλώνα ΜΜΕ στη χώρα αφήνοντας πίσω τους τρομερά χρέη παντού όχι μόνο δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, αλλά κάποιοι εξ αυτών εξακολουθούν να λαμβάνουν αποφάσεις για την τύχη του ΔΟΛ! (βλ.τραπεζικά στελέχη).
---
enimerosi24
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου