Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

... φυλλορροεί το MEGA ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Στον Αντέννα ο επικεφαλής
του δημιουργικού τμήματος


Το Mega συνεχίζει να χάνει τα ικανότερα στελέχη του, σε όλους τους τομείς. Τελευταία (;) τεράστια απώλεια η αποχώρηση του Φραγκίσκου Φαντόπουλου, που ήταν επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος επί πολλά χρόνια.

Είδε και αποείδε περιμένοντας κάποια θετική εξέλιξη για τον σταθμό και, τελικά, αποφάσισε να πάρει των… οματιών του και να πάει στον Αντέννα, ο οποίος έπασχε στον τομέα των τρέιλερς και, πλέον, ενισχύεται σημαντικά. Εκεί ο Φαντόπουλος είναι ασυναγώνιστος. Το Mega οφείλει πολλά στον ίδιο και την ομάδα του. Η δουλειά τους ήταν τόσο άρτια και υψηλής αισθητικής, που πάντα προσέθετε στη συνολική εικόνα του καναλιού.

Θα συνεχίσει να φυλλορροεί ο σταθμός, άραγε; Αν συνεχιστεί η απληρωσιά και δεν υπάρξουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις για ταχεία επανεκκίνηση, η απάντηση είναι «δυστυχώς, ναι».

Στην περίπτωση αυτή, λογικά αναρωτιέται κανείς: Πώς θα πορευτεί αν, κάποια στιγμή, ανοίξει ξανά; Πριν από τον Φραγκίσκο Φαντόπουλο, είχε αποχωρήσει ο ικανότατος διευθυντής του εμπορικού τμήματος Ζαφείρης Χαραλαμπίδης και λίγο αργότερα… μετακόμισε για τον Αlpha ο «στρατηγός» των αναλύσεων Κώστας Σφικτός, στις εκτιμήσεις του οποίου στηρίζονταν πολλές από τις επιτυχίες του Mega.

Σημαντικές απώλειες έχει, βεβαίως, και ο ενημερωτικός τομέας. Η Μαρία Σαράφογλου μετακινήθηκε στον Αντέννα, όπως και ο αρχισυντάκτης Βαγγέλης Γκαϊντές, η Ελένη Λαζάρου, η Ράνια Τζίμα και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου στον Alpha.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου