Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

... ο Σάτυρος των media γράφει - 24/4 ...


*
Ανασυγκρότηση
***
*


Αποκλειστικό "Σάτυρου"

Στον Alpha θα έχουμε αλλαγές, όχι αλλαγή.

Δεν αλλάζει μόνο ο Σούσουλας, δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή στα επιτελικά στελέχη του ομίλου. Σήμερα, αύριο θα υπάρξουν νεότερα.

Σε ό,τι αφορά τον Παπαδρόσο άλλοι είναι θετικοί, άλλοι βλέπουν την επιλογή Κοντομηνά με σκεπτικισμό. Και οι μεν και οι δε διαθέτουν επιχειρήματα.

Οι αλλαγές στοχεύουν στην επίλυση των προβλημάτων.

Η Grant Thornton των Μέσων

Από τον ΔΟΛ στο MEGA.

Διαβάσαμε χθες στην "Κυριακάτικη" την αποκάλυψη για το σκάνδαλο της χρηματοδότησης του ΔΟΛ από την Εθνική Τράπεζα. Οι ευθύνες της βαριές. Ο "Σάτυρος" θέλει να πιστεύει ότι δεν επαναλαμβάνεται η ιστορία στο MEGA.

Θέλει να πιστεύει.

Στην χώρα της περούκας

Λογικό είναι.

Να παραμένει πρόεδρος και διευθύνων της ΑΕΠΙ ο κύριος Ξανθόπουλος. Σεισμός έχει προκληθεί στην χώρα από τις αποκαλύψεις για την ΑΕΠΙ και τις αμαρτίες της. Κι, όμως. Το δικαίωμα της υπογραφής παραμένει στα χέρια του ίδιου προσώπου. Κι, όμως, είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό.

Ένα πράγμα μόνο άλλαξε. Η προμήθεια της ΑΕΠΙ περιορίστηκε από το ληστρικό 25% στο... 18%.

Εξωφρενικά πράγματα.

Κύριε, Πρόεδρε...

Σε ανώτερα κύριε Νίκο Χατζηνικολάου.

Προοδεύεις και το διαπιστώνουμε με χαρά. Αγαπητοί αναγνώστες, ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέλαβε πρόεδρος του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών. 


Εξιτάρομαι με την ιδέα. Να απολαύσω μια ωραία διαπραγμάτευση της εργοδοσίας, με αυτόν επικεφαλής, με τους συναδέλφους του (μην ξεχνάμε ότι παραμένει ένα πολύ καλός δημοσιογράφος).

Πρόεδρος ο Χατζηνικολάου, γραμματέας ο Αλέξης Σκαναβής. Η μισθοδοσία των δημοσιογράφων εγγυημένη...

AΠΕ: Πιο κοντά με την Κίνα

Εξαιρετική είδηση.

Η διεύρυνση της συνεργασίας του Αθηναϊκού Πρακτορείου με το Κινέζικο Πρακτορείο Ειδήσεων, «Νέα Κίνα» (Σινχουά). Η εμβάθυνση της συνεργασίας τους αφορά τους τομείς των νέων τεχνολογιών και φέρνει την Ελλάδα πιο Κοντά στην Κίνα.

Γίνονται και καλά πράγματα στην χώρα.

---
fmvoice
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου