Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Χατζηνικολάου: "Είμαστε κι εμείς, αλλά είσαστε κι εσείς..."

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ποιοι «απέναντι» προσπαθούν
να «μαχαιρώσουν» τον Χατζηνικολάου;
.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ «ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ» – «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ»

Σε ποιους ανταγωνιστές τους –σε ποιους «απέναντι» όπως τους χαρακτήρισε–, αναφέρθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου, όταν μίλησε στην εκπομπή του, στον Real fm, για συκοφαντίες σε βάρος τού ομίλου του; Φυσικά, απέφυγε να κατονομάσει ευθέως τους «συκοφάντες», είπε όμως ότι το κάνουν «για πολύ συγκεκριμένους λόγους». Ποιοι είναι αυτοί οι «συγκεκριμένοι» λόγοι και από πού εκπορεύονται;

Όπως, τουλάχιστον υποστήριξε, αφορμή για τη δηκτική αναφορά του ήταν μήνυμα ακροάτριας (της «Μαρίας»!) που προφανώς τον ρωτούσε (δεν διευκρίνισε ακριβώς τι) για τα όσα λέγονται ή γράφονται σχετικά με την κατάσταση στον Real Group. Ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέφερε με έμφαση ότι το δικό τους μαγαζί βρίσκεται κατά πολύ σε καλύτερη θέση («μακράν» ήταν η ακριβής έκφραση) από τα άλλα μαγαζιά τού Τύπου. Υποστήριξε ότι δεν θέλει να απαντήσει σε όσα του ανέφερε η ακροάτρια «Μαρία», αλλά ακροθιγώς απάντησε.

Υπάρχουν λόγοι

«Ο βασικός σκοπός για τον οποίο το κάνουν είναι προφανής» είπε. «Θέλουν να συκοφαντήσουν, θέλουν να βλάψουν τον ανταγωνιστή τους. Εμείς δεν το κάνουμε για τα υπόλοιπα μαγαζιά, παρότι θα μπορούσαμε πολύ εύκολα. Γιατί, βέβαια, είμαστε μακράν στην καλύτερη θέση απ’ όλα τα υπόλοιπα».

Παραδέχτηκε ότι όλος ο χώρος του Τύπου είναι πιεσμένος λόγω της πτώσης των κυκλοφοριών, κάτι που «οφείλεται στην πτώση της ζήτησης», και ανέφερε ότι αφού υπάρχει μείωση της κατανάλωσης στο ψωμί και στο γάλα, στις εφημερίδες δεν θα υπάρχει;

Τα «μαχαιρώματα»

Αλλά επανήλθε δριμύτερος: «Είναι φοβερό το πώς ορισμένοι μέσα σε αυτήν την κρίση, αντί να ασχολούνται με τα του οίκου τους και να προσπαθήσουν να κρατήσουν όρθια τα μαγαζιά τους, ακόμα και μέσα σε αυτή τη δυσκολία, το πρώτο τους μέλημα είναι το πώς θα μαχαιρώσουν τον απέναντι».

Πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να απαντάει καθημερινά (άρα δεν απέκλεισε να απαντήσει πάλι αν χρειαστεί) σε τέτοιου είδους αναφορές, που «όπως είπα είναι συκοφαντικές». Γι’ αυτό «δεν πρόκειται να τις αναπαράγω γιατί αυτός είναι ο βασικός στόχος των "απέναντι"».
---
---
*

1 σχόλιο:

  1. Τους μισθούς στους εργαζόμενους πρώτα Χατζηνίκο και μετά αφιέρωσε όσο μελάνι και όσο μπλα-μπλα θέλεις στους απέναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή