Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Μπόμπολας: "... έκανα μια αμιγώς επιχειρηματική συμφωνία"

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Ο Μπόμπολας εξηγεί την πώληση
του 20% του Mega στον Ιβάν Σαββίδη


Σε ένα τελευταίο (ως το επόμενο) επεισόδιο της πολυσυζητημένης αγοράς από τον Ιβάν Σαββίδη του 20% του Mega, ο Φώτης Μπόμπολας -ο οποίος πούλησε στον ρωσοπόντιο επιχειρηματία το εν λόγω ποσοστό- προχώρησε σε μια δήλωση καλώντας τους υπόλοιπους μετόχους να λάβουν πρωτοβουλίες για να λειτουργήσει ξανά το κανάλι. Ο μεγαλομέτοχος της Πήγασος - η οποία και παραχώρησε το 20% της Τηλέτυπος σε εταιρείας συμφερόντων Σαββίδη, επέμεινε ότι πρόκειται για «μια αμιγώς επιχειρηματική συμφωνία», μολονότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για σύμπραξη παλιάς και νέας «διαπλοκής».

Η δήλωση του κ. Μπόμπολα έγινε την Τετάρτη μέσω της εφημερίδας «Εθνος». Και έχει ως εξής:

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους του Mega, αλλά και στους πολίτες που στήριξαν και στηρίζουν τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό σταθμό της χώρας, ανέλαβα μία πρωτοβουλία άρσης του αδιεξόδου, το οποίο παρατεινόταν επικίνδυνα.

» Με προσωπικό και οικονομικό κόστος, προχώρησα σε μια αμιγώς επιχειρηματική συμφωνία, χωρίς πολιτικές προεκτάσεις, δείχνοντας στην πράξη ότι ως μέτοχος της ‘Τηλέτυπος’ αναλαμβάνω τις ευθύνες μου.

» Καθαρά, δημόσια και χωρίς σκοπιμότητες. Το ίδιο αναμένω να κάνουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι (παλαιοί και νέοι), έτσι ώστε το Mega να λειτουργήσει ξανά και να επιστρέψει στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, εκεί όπου πραγματικά ανήκει».
---
protagon
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου