Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Αιχμές για Μητσοτάκη, ΣΚΑΪ, ΜEGA και Σαββίδη

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Έφυγε από τη ζωή ο Αριστείδης Αλαφούζος και με απόσταση λίγων ημερών και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Η κόντρα τους από το 2012 και μετά σημάδεψε την πολιτική ζωή του τόπου.

@ Με το “Survivor” να εκτοξεύει την τηλεθέαση στα ύψη του ΣΚΑΪ, η απήχηση των ενημερωτικών εκπομπών του σταθμού έχει ανέβει.

@ Ως εκ τούτου, φαίνονται τα κενά, η δημοσιογραφική ανεπάρκεια , η έλλειψη ευθύνης και οι προσωπικές προεκλογικές καμπάνιες μέσα από τη συχνότητα του σταθμού.

@ Η πρόταση για το μαύρο στο twitter, οι χυδαίες αναρτήσεις στο Internet και η άκρατη υποστήριξη στο νεοφιλελευθερισμό από ορισμένους στο δελτίο ειδήσεων, παράγουν αρνητικό πρόσημο, ενώ ο σταθμός δεν το χρειάζεται.

@ Πάντα υπάρχει το παράδειγμα του MEGA. Οι θεατές το έβλεπαν για διαφορετικό λόγο, από εκείνο που πίστευαν οι δημοσιογράφοι.

@ Τα μπόνους δίνονταν στην ηγετική ομάδα του ενημερωτικού τομέα, τη δουλειά όμως την έκανε ο Π. Μπούτος, η υπόλοιπη ομάδα του προγράμματος, το μάρκετινγκ και φυσικά οι σκηνοθέτες, και οι ηθοποιοί.

@ Και μαντέψτε ποιοι αποχώρησαν πρώτοι από το MEGA…

@ Ας υποθέσουμε πως τελειώνει ο εφιάλτης των απλήρωτων εργαζόμενων στο MEGA και ο Ιβάν Σαββίδης βάζει τα χρήματα που υποσχέθηκε

@ Θα πάνε και οι αστέρες στο ταμείο για είσπραξη; Θα πάνε και αυτοί που πρωταγωνιστούσαν για να μπει λουκέτο στο κανάλι;

@ Και οι πολιτικοί που δεν ήθελαν το Σαββίδη ενώ είχαν απολαύσει τη γενναιόδωρη μισθοδοσία και την προκλητική προβολή, τι θα έχουν να πουν; Να μην πάρουν τα χρήματα οι εργαζόμενοι;

@ Όταν μόλις πριν από 8 χρόνια άλωνε τα media ο Λαυρεντιάδης με τον Κυριακίδη, με τη γνωστή κατάληξη είναι μάλλον υποκρισία να μιλάνε ορισμένοι για το Σαββίδη και τα κεφάλαια που δηλώνει πως θα βάλει.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου