Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

... ο Σάτυρος γράφει - 16/11 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Δεν έχει διαγωνισμό, έχει Βρυώνη

Κοιτάξτε. Για όποιον δεν κατάλαβε.

Οι δεσμοί Βρυώνη-Μαρινάκη είναι ισχυροί. Η συνεργασία τους μπορεί να μην πολυφαίνεται, αλλά, είναι τέτοια που είχε αποτέλεσμα την αποχώρηση -μέσω της εγγυητικής… Τανζανίας- του Φίλιππου από τον διαγωνισμό. Το ETV προοριζόταν για περιφερειακό κανάλι.
Τώρα που δεν υπάρχει διαγωνισμός, ο Μαρινάκης βάζει μπροστά το plan B. Ε, αυτό το plan B δεν είναι ούτε το MEGA, ούτε το Real Group. Στο επίκεντρό του, βρίσκεται η αξιοποίηση της σχέσης του μεγαλοεφοπλιστή με τον Βρυώνη και τα κανάλια του.

Αυτά για την καλύτερη ενημέρωση σας. Ο φίλος μου, ο Νίκος, ξέρει πολύ περισσότερα.
---
Μην τους δουλεύετε

Ο Μάρης έκανε πίσω και… βάζει μπρος.

Μπερδευτήκατε; Κι εμείς. Μάλλον μπερδεμένα τα έχουν και οι ίδιοι. Εκτός, αν απλώς κάνουν θόρυβο. Για να έχουν διαπραγματευτικά χαρτιά πάνω στο τραπέζι στις διάφορες διαπραγματεύσεις, κόντρες, πολέμους. Δεν εξηγείται αλλιώς ο Μάρης, τη μια να ετοιμάζει εφημερίδα, την άλλη να κάνει πίσω και, αφού δεν τολμά το εγχείρημα της έκδοσης εφημερίδας, να σκέφτεται να σώσει το χρεοκοπημένο MEGA που χρωστά καμιά 500αριά εκατομμύρια.
Με τον τρόπο αυτό, οι εκδότες δίνουν ψεύτικη ελπίδα στους MEGAδημοσιογράφους, στους ΔΟΛδημοσιογράφους και στους εργαζόμενους άλλων μέσων. Έτσι, οι εκδότες τους κοιμίζουν και κερδίζουν χρόνο.

Είναι πάρα πολλά τα λεφτά που χρειάζονται για να σωθούν αυτά τα μαγαζιά. Ούτε υπάρχουν, αλλά, και να υπήρχαν δεν θέλουν να τα βάλουν αυτοί που τα έχουν.
---
Κωλοτούμπες στο Φάληρο

Αύγουστος 2016.

Ο ΣΚΑΪ «πλακώνει» τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για τις δραστηριότητες του -επίδοξου, μεταξύ άλλων, καναλάρχη- Ιβάν Σαββίδη, τον οποίο λίγο-πολύ παρουσιάζει ως λαθρέμπορο, διαπλεκόμενο άλλοτε με τη ρώσικη μαφία και άλλοτε με το… Μαξίμου (βλέπε χρέη ΠΑΟΚ) και επιχειρηματικά δραστηριοποιούμενο σε τελωνειακά «φαρ ουέστ» της Λευκορωσίας…
Νοέμβριος 2016, δελτίο ειδήσεων στον ΣΚΑΪ. «Σεβόμαστε απεριόριστα τόσο την πολιτική όσο και την επιχειρηματική πορεία του κ. Σαββίδη», δεν υιοθετούμε τις πληροφορίες της εν λόγω διαδικτυακής έρευνας (άλλο που τις μεταδώσαμε, βέβαια) και «απολογούμαστε για τη ζημιά» που μπορεί να του προκαλέσαμε.

Από το «θάψιμο» στο «γλείψιμο», ένα εξώδικο δρόμος…

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου