Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

... ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του - 20/11 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
... πάει καλά ο τύπος;
Από τη Nova στο Βαθύ ΠΑΣΟΚ
και από τα φέσια στα ΜΜΕ
στον Ζαμπούνη και το Sport-okali

Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

Ενεργοποιεί ρήτρες η Nova
Ως γνωστόν η Nova πληρώνει περίπου 40 εκατ. ευρώ ετησίως για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και επιθυμεί οι αγώνες να διεξάγονται. Εξ ου και από το συνδρομητικό ενημέρωσαν τους ανθρώπους της Λίγκας ότι δεν προτίθεται να καταβάλουν τη δόση Οκτωβρίου που προβλέπεται στο τηλεοπτικό συμβόλαιο, και ανέρχεται σε 1,2 εκατ. ευρώ. Συν ότι η Nova θα ενεργοποιήσει άλλες τρεις ρήτρες: 1,2 εκατ. ευρώ για τα πλέι οφ του Μαΐου που δεν διεξήχθησαν, συν 2,8 εκατ. ευρώ για τις πρώτες δύο αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος που αναβλήθηκαν με απόφαση Κοντονή συν 2,8 εκατ. ευρώ για την 11η αγωνιστική που επρόκειτο επίσης αναβλήθηκε.

Βαθύ ΠΑΣΟΚ
Η Φώφη Γεννηματά ήταν προσκεκλημένη σήμερα στην εκπομπή «Επτά» της ΕΡΤ1 με τη Βάλια Πετούρη. Το «βαθύ ΠΑΣΟΚ» στα καλύτερά του…

Φέσια
Υπάρχουν δημοσιογράφοι που εργάζονται ακόμη σε αθλητικές εφημερίδες και μετρούν 5, 6, ακόμη και 8 μήνες δεδουλευμένα που δεν καταβλήθηκαν ενώ άλλοι που αποχώρησαν (σχετικές καταγγελίες υπήρξαν δημόσια, για τον «Γαύρο») είναι στο… περίμενε εδώ και έξι μήνες. Για να μη μιλήσουμε και για «μιντιακούς» επιχειρηματίες με εμφανή οικονομική άνεση, οι οποίοι όμως καταβάλουν μισθούς όποτε και αν το θυμηθούν (αλλά παράλληλα κάνουν επενδύσεις στον χώρο).

Μπλα μπλα
Κακές εντυπώσεις αφήνει έως τώρα η νέα εκπομπή «Αίθουσα Σύνταξης» της ΕΡΤ. Πολλοί μιλούν, λίγα σημαντικά λένε ενώ η Πηνελόπη Γαβρά (τέως εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ) και η Αναστασία Γιάμαλη της «Αυγής» (φωτό) διαφωνούν λες και είναι πανελίστριες σε πρωινό… Κορυφαίο δε προχθές, όταν γινόταν ο κακός χαμός στο Πολυτεχνείο και από την εκπομπή λέχθηκε ότι η κατάσταση όδευε προς… εκτόνωση.

Ζαμπούνης
Με εγκυκλοπαιδικό πνεύμα και χιουμοριστική διάθεση, ο Χρήστος Ζαμπούνης έγραψε ένα βιβλίο για τον ΠΑΟΚ και τους ανθρώπους του, με τίτλο «ΠΑΟΚ αφού». Ο συγγραφέας ανατρέχει στην ιστορία του συλλόγου και σε σταθμούς διαδρομής 90 ετών.

BBC World Service
Η υπηρεσία «BBC World Service» του πασίγνωστου βρετανικού Μέσου γνωστοποίησε την περαιτέρω επέκτασή της… γλωσσικά καθώς εντάσσει καμιά δεκαριά γλώσσες ακόμη στη ραδιοφωνική έκδοσή της, συν άλλες τέσσερις ινδικές, τοπικές διαλέκτους (σε γκουαρατί, τελούγκο, μαράθι και πουνχάμπι)! Μάλιστα τα γραφεί στο Δελχί θα είναι τα μεγαλύτερα εκτός Βρετανίας για το BBC. Στόχος να προσελκυστούν περίπου 400 εκατ. Ινδοί ακροατές.

Nevada Independent
Ο γνωστός πολιτικός Τζον Ράλστον που κυριαρχεί στη Νεβάδα των ΗΠΑ, αφού με έμφαση πανηγύρισε που η πολιτεία ψήφισε Χίλαρι και όχι Τραμπ, ανακοίνωσε τη δημιουργία, από τον Ιανουάριο, του «Nevada Independent», ενός site σε αγγλική αλλά και ισπανική γλώσσα με στόχο να καλύψει τα νέα της περιοχής αλλά και να αντιπολιτευθεί τον νέο πλανητάρχη.

Sport-okali
Και αθλητική εκπομπή ξεκίνησε στο web portokaliradio.gr. κάθε Τετάρτη από τις 12:00 μέχρι τις 14:00 η Ειρήνη Λάζαρη παρουσιάζει το «Sport-okali», παρέα με τον Γιώργο Ιακωβίδη.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου