Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

... χώρισαν Alpha και Τζώρτζης Ποφάντης ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Εκτός Alpha κορυφαίο στέλεχος
της ψυχαγωγίας του σταθμού...

Τζώρτζης Ποφάντης
Της Ναταλία Ανδρικοπούλου

Από το κανάλι της Κάντζας αποχωρεί ο διευθυντής προγράμματος, Τζώρτζης Ποφάντης, που έχει συνδέσει το όνομά του με σειρές όπως τo «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», «Το σόι σου» αλλά και με το φετινό «Αστέρας Ραχούλας»

Ο κ. Ποφάντης επιβεβαίωσε στο real.gr το τέλος της συνεργασίας του με τον Alpha δηλώνοντας: «Μετά από 3,5 όμορφα χρόνια στον Alpha ήρθε η στιγμή για το επόμενο βήμα. Αποφάσισα να επιστρέψω στο ίντερνετ και τα ψηφιακά μέσα, που επιτρέπουν περισσότερο πειραματισμό και δημιουργικά ρίσκα. Στον Alpha βρήκα μια οικογένεια που με στήριξε, ανέχθηκε τον παρορμητισμό μου, επένδυσε στις ιδέες μου και με βοήθησε να ωριμάσω επαγγελματικά».

Η λύση της συνεργασίας έγινε μάλλον με φιλικό τρόπο αφού το συμβόλαιο του στελέχους λήγει έτσι κι αλλιώς το Δεκέμβριο. Τις επόμενες ημέρες θα ρυθμιστούν οι όποιες εκκρεμότητες στη διεύθυνση ψυχαγωγικού προγράμματος και ο Τζώρτζης Ποφάντης θα αποχωρήσει από τον Alpha στα τέλη Νοεμβρίου, ενώ το κενό θα καλυφθεί σε πρώτη φάση εκ των ενόντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το στέλεχος βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Όμιλο άλλου τηλεοπτικού σταθμού, προκειμένου να αναλάβει ρόλο στο online κομμάτι και τα διαδικτυακά του μέσα, από τις αρχές του 2017.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου