Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

... όταν ο Άρης Δαβαράκης ήταν στο μισθολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Και ήθελε και τη διεύθυνση της ΕΤ3
Άρης Δαβαράκης
Αφελής, βλαξ, αγνώμων ή πωλητής;

... παίζει και να διαφημίζει το νέο βιβλίο του

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του Άρη Δαβαράκη στη Lifo ότι πληρωνόταν με 1.000 ευρώ το μήνα, απευθείας από το γραφείο του Νίκου Παππά, για να «τρέχει» το σάιτ toportal.gr, το οποίο είχε δημιουργηθεί το 2013 από τον ΣΥΡΙΖΑ και χρηματοδοτείτο έως το περσινό δημοψήφισμα.

Ο δημοσιογράφος και στιχουργός είπε ότι επρόκειτο για ιδέα του σημερινού υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη, που υλοποιήθηκε με απόφαση του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα και είχε στόχο την άσκησης επιρροής υπέρ του Σύριζα, χωρίς όμως να ταυτίζεται απολύτως μαζί του.

«Έπαιρνα 1.000 ευρώ και ο συνεργάτης μου 500 ευρώ. Όλοι έγραφαν αμισθί. Δούλευα δέκα ώρες την ημέρα. Το έκανα γιατί ήταν κάτι που μου ανέθεσαν με πίστη και το έκανα με ευθύνη και χαρά. Το έκανα γιατί ήθελα να ξεμπερδέψουμε με το παλιό πολιτικό σκηνικό. Άργησα, αλλά κατάλαβα καλά ότι και ο Αλέξης είναι ακριβώς αυτό το παλιό πολιτικό σκηνικό. Το ίδιο και όλοι οι συνεργάτες του. Ταυτίστηκαν με ό,τι είχαμε πριν, υπουργοποίησε και το μισό ΠΑΣΟΚ, και όλο αυτό ήταν μια μεγάλη απογοήτευση».

Όλα άλλαξαν όταν έγραψε άρθρο υπέρ του «ΝΑΙ» στο περσινό δημοψήφισμα ο Άρης Δαβαράκης.

«Δεν μου τηλεφώνησε κανείς από το Μέγαρο Μαξίμου για να διατυπώσει παράπονα, απλώς έκοψαν τη χρηματοδότηση», ανέφερε χαρακτηριστικά. Και τόνισε ότι κατά τη γνώμη του ο Νίκος Παππάς ασκεί «κακή επιρροή» στον πρωθυπουργό.

Υ.Γ.: Ο Δαβαράκης έγραψε προσφάτως ένα μυθιστόρημα και έχει ανάγκη προβολής. Οπότε...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου