Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Real Group, Κάτια Μακρή - η απλήρωτη και ο Βαρδής...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αυτή του χρωστάει πολλά...
Κι αυτός κάποια μηνιάτικα...

Προτίμησε το STAR όπου θα πληρώνεται και πίκρανε τον Χατζηνικολάου και τις μιντιακές στήλες…

Η Κάτια Μακρή βγήκε στην τηλεόραση την εποχή που ακόμη υπήρχε το ALTER… Κάθε βράδυ στις 8 στα «παράθυρα» του καναλιού σχολίαζε την πολιτική επικαιρότητα, έχοντας αναλάβει το δύσκολο έργο να αντιπαρατίθεται στον δημοφιλή οδοστρωτήρα Γιώργο Τράγκα… Τηλεοπτικά άπειρη, με εμπειρία όμως και γνώση στο πολιτικό ρεπορτάζ, αμέσως κέρδισε τις εντυπώσεις, αφού στέκονταν άψογα και με αξιοθαύμαστη δυναμική απέναντι στους πολύπειρους συναδέλφους της… με ενορχηστρωτή και μαέστρο τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο τελευταίος την πίστεψε από την πρώτη στιγμή και τη στήριξε στη δημοσιογραφική της καριέρα την τελευταία 10ετια, με αξιοζήλευτο τρόπο για το συγκεκριμένο χώρο! Στην πραγματικότητα αν δεν ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, το πιθανότερο η Κάτια Μακρή να μην έκανε τηλεόραση και να μην είχε τις ευκαιρίες καριέρας που της πρόσφερε απλόχερα, στις εφημερίδες και στο ραδιόφωνο του «Real group»!

Αναμφισβήτητα η δημοσιογράφος του χρωστάει πολλά… Αντίστοιχα όμως τους τελευταίους μήνες και ο Νίκος Χατζηνικολάου της χρωστάει κάποια μηνιάτικα!

Ο εκδότης όμως για τους δικούς του λόγους τα «έσπασε» με τους Βαρδινογιάννηδες και αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του με το STAR (αναλυτικά εδώ) και να συνεχίσει στο νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Σημειωτέον ότι η Κάτια Μακρή βρέθηκε στο STAR επειδή την επέβαλε ο Νίκος Χατζηνικολάου ως σχολιάστρια… Κι ευτυχώς για την ίδια, αφού λόγω της συνεργασίας της με το κανάλι της Κηφισιάς είχε ένα μικρό εισόδημα όλο αυτό το διάστημα που είναι απλήρωτη για να ζει την οικογένεια της, μιας και ο σύζυγος της είναι απλήρωτος που επίσης εργάζεται ως πολιτικός συντάκτης στο «Real group»! Με άλλα λόγια, δυο στα δυο!

Δηλαδή κλασικές ανθρώπινες ιστορίες στην Ελλάδα της κρίσης… Η Κάτια Μακρή όμως, ως ικανή και εργατική δημοσιογράφος… δέχθηκε πρόταση από το STAR, που ξέμεινε από σχολιαστή λόγω Χατζηνικολάου… να αναλάβει καθημερινά το σχολιασμό της πολιτικής επικαιρότητας και ταυτόχρονα το συντονισμό του πολιτικού ρεπορτάζ στο σταθμό.

Οι επιλογές που είχε μπροστά της ήταν πολύ συγκεκριμένες… Ή να συνεχίσει να εργάζεται από το πρωί έως το βράδυ (είχε επιτελική θέση) στις εφημερίδες και στο ραδιόφωνο του Νίκου Χατζηνικολάου, απλήρωτη… Ή να αποδεχθεί την πρόταση του STAR όπου θα πληρώνεται σταθερά, χωρίς καθυστέρηση, πικραίνοντας τον Νίκο Χατζηνικολάου και τις στήλες των μίντια που θα τη χαρακτήριζαν προδότρια!

Επέλεξε το δεύτερο όπως θα έκαναν και οι περισσότεροι (συμπεριλαμβανομένου του Νίκου Χατζηνικολάου αν είχε δίλημμα να ζήσει την οικογένεια του)!
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου