Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

... το ενδεχόμενο πώλησης των ΝΕΩΝ στον Αλαφούζο ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Σχόλιο "Α" ... Να υποθέσουμε ότι
τα σωματεία παρακολουθούν
στενά τις εξελίξεις και αν κάτι
"στραβώσει", σε ό,τι αφορά
στους εργαζόμενους, θα παρέμβουν;

Προχωρημένες συζητήσεις
για ΤΑ ΝΕΑ μεταξύ Ψυχάρη - Αλαφούζου


Πώς υποδέχθηκαν την είδηση οι εργαζόμενοι…

Παγωμάρα επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων, δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών υπαλλήλων της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», σε σχέση με τις συζητήσεις που είναι σε εξέλιξη ανάμεσα σε Ψυχάρη και Αλαφούζο.

Στην πραγματικότητα όμως οι εργαζόμενοι αιφνιδιάστηκαν από τις εξελίξεις… Αφού όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, μετά τις απανωτές συναντήσεις των δυο ανδρών στη Μιχαλακοπούλου, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για προχωρημένες συζητήσεις που σύντομα θα φανούν τα αποτελέσματα!

Ως εκ τούτου τα συναισθήματα για τους ανθρώπους – περίπου 70 με 80 στον αριθμό, που εργάζονται στην εφημερίδα, πολλοί εκ των οποίων πάρα πολλά χρόνια, είναι ανάμεικτα… Δεδομένου ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, κάποιοι μένουν και κάποιοι φεύγουν… Ωστόσο, πολλοί αναρωτιούνται και εύλογα, τι θα γίνει με τους μισθούς που τους οφείλει το «μαγαζί» ή με τις αποζημιώσεις που θα πρέπει να δοθούν σε περίπτωση που μεταβιβαστεί ο τίτλος.

Δεν υπάρχει αμφιβολία όμως, ότι αν επιτευχθεί συμφωνία η εξέλιξη για έναν τίτλο του «βάρους» και του κύρους της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» είναι θετική… αφού η εφημερίδα θα συνεχίσει την ιστορική της διαδρομή… ενώ ταυτόχρονα θα διατηρηθούν κάποιες θέσεις εργασίας.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου