Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

... συγκέντρωση διαμαρτυρίας - ανεπιθύμητος ο Ομπάμα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
Πιο μαζικά, πιο αποφασιστικά,
όλοι σήμερα στην Ομόνοια στις 6.30 μ.μ.!


Να πάρει απάντηση ο αυταρχισμός της κυβέρνησης και η εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους

Με το σύνθημα «Ανεπιθύμητος ο Ομπάμα στην Ελλάδα - Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους - Παλεύουμε για αποδέσμευση από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ - Ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα που γεννά κρίσεις, φτώχεια, πολέμους, προσφυγιά», η ΕΕΔΥΕ, εργατικά συνδικάτα, σύλλογοι αυτοαπασχολούμενων, σύλλογοι γυναικών, φοιτητικοί σύλλογοι και άλλοι φορείς του λαϊκού κινήματος διοργανώνουν σήμερα, μέρα άφιξης στην Αθήνα του Προέδρου των ΗΠΑ, συγκέντρωση στις 6.30 μ.μ., στην Ομόνοια.

Να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο καλεί την εργατική τάξη και τα συνδικάτα της το ΠΑΜΕ. Κάλεσμα στην κινητοποίηση απευθύνουν επίσης η ΠΑΣΕΒΕ και η ΟΓΕ. Τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση έχουν ήδη αποφασίσει το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, οι Ομοσπονδίες Τύπου - Χάρτου, Φαρμάκου (ΟΕΦΣΕΕ) και Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος (ΟΕΚΙΔΕ), το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ), το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ και ΠΕΣ ΝΑΤ, το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής - Βοιωτίας και Νήσων Αργοσαρωνικού.

Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνει και η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ).

Σε συμμετοχή στην κινητοποίηση καλούν και το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και το Συνδικάτο Οικοδόμων Λαυρίου. Για το σκοπό αυτό θα αναχωρήσουν πούλμαν από το Άγαλμα Μεταλλωρύχων στις 4.15 μ.μ.

Οι προσυγκεντρώσεις

Οι προσυγκεντρώσεις για την αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση έχουν οριστεί για την Τρίτη 15 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., στα εξής σημεία:

-- Χαυτεία: Εργατικά συνδικάτα
-- Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρ. Κοτζιά): Φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι, Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς του Πειραιά και της Νότιας Αθήνας
-- Πλατεία Καραϊσκάκη: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς της Δυτικής Αθήνας, της Ανατολικής Αθήνας, του Βόρειου Τομέα Αθηνών και του Θριασίου
-- Πλατεία Βάθης: Κλαδικές ενώσεις και σύλλογοι αυτοαπασχολούμενων, ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Δήμου Αθήνας, Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς των Δήμων Αθήνας, Γαλατσίου, Μεσογείων και Λαυρεωτικής.
---
πηγή: Ριζοσπάστης
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου