Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

48.000 ευρώ στο "velonakaiklosti.gr" από το ΚΕΕΛΠΝΟ

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Νοικοκυρεμένα πράγματα


Η χρηματοδότηση με 48.000 ευρώ της ιστοσελίδας "Βελόνα και Κλωστή" από το ΚΕEΛΠΝΟ επί υπουργίας Μάκη Βορίδη δεν είναι σκάνδαλο αλλά μία πράξη υψηλού πολιτικού συμβολισμού. Μας λέει ότι η δημόσια υγεία συνδέεται άρρηκτα με την παράδοση και τη νοικοκυροσύνη.

Οι παραδοσιακές τέχνες όπως το ράψιμο και το πλέξιμο είναι αυτές που για αιώνες χάριζαν ευρωστία και σφριγηλότητα στον ελληνισμό. Από τότε που τις εγκαταλείψαμε, κυνηγώντας τις τεχνολογικές χίμαιρες της Δύσης, πήραμε την κάτω βόλτα ως χώρα.

Η καμπάνια του ΚΕΛΠΝΟ και η πληρωμένη διαφήμιση στη "Βελόνα και Κλωστή", στόχευαν ακριβώς εκεί - να θωρακίσουν τη δημόσια υγεία επανασυνδέοντάς μας με τις ρίζες και την ιστορία μας.
---
- από το facebook του Δημήτρη Τσίρκα
---
*

2 σχόλια:

  1. Στοιχειοθέτης - Μαρμαρας30 Μαρτίου 2018 στις 9:46 μ.μ.

    Μάλλον για τη "σταυροβελονιά" είχε εγκριθεί το κονδύλι και σε έφαγε η "Βελόνα και κλωστή!"! Να είσαι καλά! ΕΣΑΚίτης της 10ετίας του '70!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Στοιχειοθέτης - Μαρμαράς ... πόσο δίκιο έχεις ... είχα κάνει πρόταση για 60.000 ευρώ και μ' έφαγε ο "άλλος" για λίγα ευρώ ... αλλά είχε καλύτερο "δόντι" ... να 'σαι καλά ΕΣΑΚίτη ... και μην ξεχνάς: άπαξ ΕΣΑΚίτης, εσαεί ΕΣΑΚίτης ...

      Διαγραφή