Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Νέα εφημερίδα - "ΜΠΑΜ" - σύντομα στα μανταλάκια...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Μπαμ στο χώρο των εφημερίδων


Ποιοι θα στελεχώσουν το νέο φύλλο

Το είχαν προαναγγείλει το μεγάλο Μπαμ γράφοντας στο σάιτ του Πέτρου Κουσουλού για «το γεγονός που θα αλλάξει όσα γνωρίζαμε έως σήμερα στην… ενημέρωση στην Ελλάδα» και για μια «εξέλιξη που θα κάνει τη μεγάλη διαφορά στη στασιμότητα που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στον Τύπο της χώρας».


Τώρα μας πληροφορούν ότι:

Η πρώτη ταμπλόιντ εφημερίδα σε πραγματικά μεγάλο μέγεθος είναι γεγονός. Η πρώτη πρωινή καθημερινή εφημερίδα ποικίλης ύλης στον Ελληνικό Τύπο, με πραγματικά αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με άποψη, ευκολοανάγνωστα άρθρα, μεγάλη γκάμα θεματολογίας και με τιμή μόνο 1 ευρώ, έρχεται για να αλλάξει... διάσταση στον ημερήσιο Τύπο, ενώ υπόσχεται πως θα γίνει η καθημερινή σας συνήθεια!
Η νέα εφημερίδα με τον ανατρεπτικό τίτλο "ΜΠΑΜ", ξεχωρίζει για το μεγάλο μέγεθος, ενώ εστιάζει στο πρωτογενές ρεπορτάζ με μια πλειάδα αξιόλογων δημοσιογράφων.
Η νέα ημερήσια εφημερίδα «ΜΠΑΜ», που θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 19 Μαρτίου, έχει τα γραφεία της στην οδό Γ. Μπάκου (λίγο πιο πάνω από το Γηροκομείο Αθηνών) και θα στελεχωθεί από την ομάδα του σάιτ ereportaz και κάποιους από το Μega.
---
zoornalistas
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου