Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Η απεργοσπάστης κα Ζήνα Κουτσελίνη του Star Channel

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Σκληρή γλώσσα
κατά της Ζήνας Κουτσελίνη


Τι λένε οι Τεχνικοί Τηλεόρασης για το σπάσιμο της στάσης εργασίας στο STAR

Aπαράδεκτη και καταδικαστέα από το σύνολο του δημοσιογραφικού κόσμου ήταν η ενέργεια της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού STAR CHANNEL, ιδιοκτησίας Βαρδινογιάννη, που έσπασε την 4ωρη στάση εργασίας που είχε κηρυχθεί από τις Ενώσεις και αφορούσε όλα τα κανάλια. Μετά την ΠΟΕΣΥ που καταδίκασε το σπάσιμο της στάσης εργασίας ήρθε και η Ενωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής να απαντήσει με μια οργισμένη ανακοίνωση:


«Η Ε.Τ.Ι.Τ.Α. καταδικάζει την απαράδεκτη ενέργεια της Διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού STAR CHANNEL να μη σεβαστεί την αγωνία των εργαζομένων του MEGA και να σπάσει την 4ωρη στάση εργασίας που είχε κηρυχθεί από τις Ενώσεις», αναφέρει η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης.

«Οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού και όσοι συνέπραξαν μαζί τους, αδιαφορούν επιδεικτικά στο γεγονός ότι κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο 420 οικογένειες από το μαύρο που επιχειρείται κυρίως από τους μετόχους του MEGA. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ !!! Τίποτ’ άλλο !!!», υπογραμμίζει η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης. που στο υστερόγραφο της ανακοίνωσης ασκεί σκληρή κριτική και στην τηλεπαρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη:
«Αλήθεια, αφού η κυρία Κουτσελίνη θεωρεί την εκπομπή της πολύ πιο σημαντική από το δράμα που βιώνουν οι 420 οικογένειες των εργαζομένων του MEGA και εφόσον ασχολείται με ευαισθησία για τα κοινωνικά θέματα, θα προβάλλει τουλάχιστον κάποια στιγμή το δράμα αυτό; Ρητορικό το ερώτημα…».
---
zoornalistas
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου