Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Εμπλοκή στη μεταβίβαση του ΔΟΛ στον Μαρινάκη!

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Δεν εγκρίνεται
από την Επιτροπή ΑνταγωνισμούΣύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του documentonews.gr, η Επιτροπή Ανταγωνισμού, δεν ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, τη μεταβίβαση του ΔΟΛ στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Η πλειοψηφία των μελών της Επιτροπής Ανταγωνισμού, αποφάσισε να μην εγκρίνει ως έχει την εξαγορά, αλλά διέταξε η υπόθεση να παραπεμφθεί στη λεγόμενη β' φάση πλήρους διερεύνησης, η οποία, βάσει του νόμου, διαρκεί 3 μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανάγκη για την β' φάση πλήρους διερεύνησης, αφορά ιδίως ως προς την επηρεαζόμενη από την εξαγορά κάθετη αγορά στη διανομή Τύπου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Επιτροπή θέλει να εξετάσει ενδελεχώς, εάν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσω της ALTER EGO διατηρεί έμμεσα τον (de facto) έλεγχο του πρακτορείου διανομής Τύπου, ΑΡΓΟΣ.


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την εξαγορά του ΔΟΛ απέκτησε και το 40% του πρακτορείου «Αργος» ανεβάζοντας έτσι το ποσοστό του στο 70%.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, ο κ. Μαρινάκης φέρεται να μοίρασε το 40% στο Πρώτο Θέμα και στον Γιάννη Κουρτάκη των Παραπολιτικών. Το αποτέλεσμα είναι οι Θέμος Αναστασιάδης και Βαγγέλης Μαρινάκης να έχουν δεσπόζουσα θέση, αφού επί της ουσίας έχουν τον πλήρη έλεγχο στη διανομή του Τύπου
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου