Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Πτωχοκομείον το "Real Group"

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Είναι πολλά τα χρέη...


Με πτωχοκομείο, παρά με επιχείρηση που εισπράττει, πληρώνει και κερδίζει, μοιάζει τους τελευταίους 5 μήνες το «Real Group» καθώς το ταμείον είναι μείον, εξ ου και οι αποχωρήσεις στελεχών (Ν. Στραβελάκης, Σ. Καψώχας, Χ. Μπάρλας, Γιάννης Παπαδόπουλος κλπ.) λόγω της στάσης πληρωμών.

Το κλίμα στην εφημερίδα και το ραδιόφωνο είναι «συννεφιασμένο » και αρκετοί κάνουν λόγο για μπόρα που όπου να ΄ναι θα ξεσπάσει… Η ανοχή και η αναμονή έχει ξεπεράσει κάθε όριο και τα ελάχιστα έναντι που δίνονται κατά διαστήματα σε φακελάκια, μοιάζουν με φιλοδωρήματα και δεν μπορούν να απαλύνουν την οργή και την απόγνωση των εργαζομένων… Το ίδιο αδιέξοδο αντιμετωπίζει και η διοίκηση της εταιρείας αναζητώντας το λευκό ιππότη για τη σωτηρία της. Είναι όμως πολλά τα χρέη...
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Και ο Real Group, και ο όμιλος Φιλιππάκη και ο Ελεύθερος Τύπος κ.λπ. μπορεί να μην πληρώνουν μισθούς αλλά τον πόρο 2% επί του ...τζίρου θα τον καταβάλλουν ανελλειπώς στον ΕΔΟΕΑΠ. Οι απλήρωτοι συνάδελφοι έχουν γίνει πλέον κατεστημένο με τις πρακτικές των συνδικαλιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή