Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Κι όμως, τα "βρήκαν" STAR και ALPHA...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Στρατηγική συνεργασία
στα σκαριά ανάμεσα
σε STAR και ALPHA


Μπορεί πριν δυο χρόνια να φάνταζε απίθανο να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συνομιλήσουν Κοντομηνάς – Βαρδινογιάννης… Ωστόσο με την πάροδο του χρόνου τα πράγματα άλλαξαν και οι δυο πλευρές έριξαν νερό στο κρασί τους, με αποτέλεσμα σήμερα να μην υπάρχουν σύννεφα και οι όποιες διαφωνίες τους να έχουν παραμεριστεί.

Η προσέγγιση των δυο επιτεύχθηκε μέσω των συνεργατών τους που κατέβαλαν προσπάθειες προκειμένου να τους πείσουν ότι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.

Τελικά όχι μόνο τα κατάφεραν, προχώρησαν και ένα βήμα παραπέρα, αφού πάντα μέσω των συνεργατών τους είναι σε εξέλιξη συζήτηση για στρατηγική συνεργασία μεταξύ STAR και ALPHA.

Στην ουσία η συνεργασία, που δεν προχώρησε πέρυσι το καλοκαίρι με τον ΣΚΑΪ, τώρα την ξαναφέρνει στην επιφάνεια το STAR και μελετά το ενδεχόμενο να την ενεργοποιήσει αυτήν τη φορά σε συνεργασία με τον ALPHA.

Συγκεκριμένα, οι τεχνικοί σύμβουλοι, αλλά και οι διευθυντές των δυο καναλιών, συνεργάζονται στενά, ώστε να συντάξουν ένα μνημόνιο συνεργασίας που θα καλύπτει το σύνολο των τομέων. Δηλαδή από τις ειδήσεις και τη δυνατότητα χρήσης ενός κοινού κοντρόλ, μιας και τα δελτία τους βγαίνουν διαφορετικές ώρες, έως το κομμάτι των παραγωγών και ό,τι άλλο ενδιαμέσως καλύπτει την τηλεοπτική δραστηριότητα των δυο σταθμών.

Σημειώνεται ότι οι συζητήσεις είναι εντατικές, τις παρακολουθούν στενά οι επικεφαλής των δυο καναλιών Κυριακόπουλος του STAR και Παπαδρόσος του ALPHA και σε περίπτωση που ευοδωθούν, η υλοποίηση της συμφωνίας θα ξεκινήσει από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου