Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Το "Εθνος", η Dimera και το... πετρόλ στην πρόσοψη

*
Ανασυγκρότηση
***
*

To Έθνος βάφτηκε γαλάζιο


Στα γαλάζια βάφτηκε η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ που μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μάρη και των στενών συνεργατών του, άλλαξε το χρώμα στα λογότυπα και του ημερήσιου φύλλου και του κυριακάτικου.

Εκδότης - διευθυντής στο ΕΘΝΟΣ, εδώ και λίγες ημέρες, εμφανίζεται ο Τραϊανός (Νούλης) Χατζηδημητρίου (με έδρα τη Θεσσαλονίκη και έμπιστος του Ιβάν Σαββίδη) ο οποίος κάνει τις συνεννοήσεις, για τα θέματα και το πρωτοσέλιδο, μέσω τηλεφώνου.

Η εφημερίδα της Dimera από την περασμένη Τρίτη άλλαξε το χρώμα στο λογότυπό της προφανώς για να σηματοδοτήσει την μετάβαση στη νέα εποχή του ομογενούς επιχειρηματία. Το χρώμα στον τίτλο της εφημερίδας είναι το πετρόλ, ένα χρώμα υποτίθεται κύρους και σοβαρότητας το οποίο χρησιμοποιούσε και ο Σταύρος Ψυχάρης όταν «έπαιζε» με τα λογότυπα των ΝΕΩΝ και του ΒΗΜΑΤΟΣ.

Το «αρνητικό» κόκκινο που χαρακτήριζε την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ δεν υπάρχει πλέον και στο σημερινό κυριακάτικο φύλλο έγινε γαλάζιο - όχι και τόσο ελκυστικό, καθώς το «πλακάτο αρνητικό» με το λογότυπο και τις προσφορές καταλαμβάνει σχεδόν το ένα τρίτο της πρώτης σελίδας...
---
zoornalistas
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου