Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο Νίκος Γρυλλάκης
κηδεύεται αύριο στην Κρήτη

Η κηδεία του Νίκου Γρυλλάκη θα γίνει τη Δευτέρα, 26 Μαρτίου, στις 15.30, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Αλίκαμπο Χανίων.
---
Όταν ο Μυτιληναίος

δεν παίζει πρωτοσέλιδα

Αποσιωπούν την είδηση για τον Ευάγγελο Μυτιληναίο και την υπόθεση με τη μίζα των 250.000 ευρώ, τα περισσότερα από τα μεγάλα ΜΜΕ και φυσικά τα οικονομικά sites. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να χάνουν ακόμα περισσότερο την (όποια) αξιοπιστία τους, τίποτε άλλο...
---
Μία συγγνώμη δεν αρκεί...

Η μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών του διαδικτύου έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στο Facebook, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν σήμερα στις ΗΠΑ και τη Γερμανία, την ίδια ώρα που ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Μαρκ Ζούκερμπεργκ ζήτησε και πάλι συγγνώμη για το πρόσφατο σκάνδαλο υπεξαίρεσης προσωπικών δεδομένων, με ολοσέλιδες καταχωρίσεις σε βρετανικές και αμερικανικές εφημερίδες.

Λιγότεροι από τους μισούς Αμερικανούς εμπιστεύονται το Facebook ότι θα τηρήσει την αμερικανική νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του πρακτορείου Reuters και της εταιρείας Ipsos. Άλλη δημοσκόπηση, στη γερμανική εφημερίδα Bild am Sonntag, δείχνει ότι το 60% των Γερμανών φοβούνται ότι το Facebook και άλλοι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης έχουν αρνητικές συνέπειες για τη δημοκρατία.

Ο ιδρυτής και επικεφαλής του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ ζήτησε συγγνώμη επειδή "πρόδωσε την εμπιστοσύνη" των χρηστών, με ολοσέλιδες διαφημίσεις σε εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας, όπως στις βρετανικές Observer, Sunday Times και Guardian και στις αμερικανικές New York Times, Washington Post και Wall Street Journal.
---
Ζητούν να αναλάβει

ο Μ. Δραϊνάκης το Mega

Τον Μανόλη Δραϊνάκη, στέλεχος της ΕΙΤΗΣΕΕ και της εταιρείας Τηλεοπτικά Δικαιώματα ΑΕ, σκέφτονται να προτείνουν οι εργαζόμενοι για να συμμετάσχει στο ΔΣ της Τηλέτυπος, μετά την παραίτηση, χθες, των μελών που είχαν τοποθετηθεί με απόφαση της γενικής συνέλευσης τον Αύγουστο του 2017. Το συγκεκρικένο στέλεχος είχε αναλάβει ένα διάστημα, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, να συμβάλει στη διάσωση του Mega.

Για τα μέλη του ΔΣ που αποχωρούν, αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να τεθεί ζήτημα από την πλευρά των εργαζομένων, για την επιλογή της εταιρείας, να μην συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τις 7 άδειες εθνικής εμβέλειας και στη συνέχεια να μην καταθέσουν αίτηση για να λάβουν αυτή που ως σήμερα παραμένει αδιάθετη. Η απόφαση αυτή οδήγησε στην απόφαση του ΕΣΡ να επιβληθεί λουκέτο στην εταιρεία.
---
Η Μαραγκουδάκη,

το Epsilon, ο ΣΚΑΪ και το XFactor

Βουίζουν τα social media ότι η Άλκηστις Μαραγκουδάκη έκλεψε νύχτα το μουσικό τάλεντ σόου από το Φάληρο, που ζει στο ρυθμό των ριάλιτι του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί.

---
Επίθεση και τραυματισμός δημοσιογράφου

Επίθεση με βαριοπούλες καταγγέλλει ότι δέχτηκε, μέσα στο αυτοκίνητό του, ο Νάσος Γουμενίδης στην λεωφόρο Κηφισίας.

Ο δημοσιογράφος και διαχειριστής σάιτ, μόλις είχε τελειώσει την εμφάνισή του στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» στο Epsilοn και κατευθυνόταν προς το σπίτι του, όταν δυο άγνωστοι με μηχανή έσπασαν το τζάμι τού αυτοκινήτου του και τον χτύπησαν.
---
Δημοσιογράφος
καταγγέλλει απαγωγή του
από ένοπλους μπράβους του Μαρινάκη!

Πρωτοφανής καταγγελία απαγωγής του από ένοπλους μπράβους του Βαγγέλη Μαρινάκη μέσα από το Hilton καταγγέλλει δημοσιογράφος του πολιτικού ρεπορτάζ!

Νέες διαστάσεις παίρνουν οι κατηγορίες κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός καθώς ο Πάρης Κουρτζίδης καταγγέλει on camera στο zougla.gr αλλά και στη ΓΑΔΑ ότι απήχθη από τους ανθρώπους της ασφάλειας του Μαρινάκη με σκοπό να κατεβάσει την είδηση για την ποινική δίωξη που αφορά το Noor1 και στη συνέχεια να αναρτήσει νέο άρθρο στο οποίο θα ζητά συγνώμη για την… παρανόηση!

Όλα τα παραπάνω έχουν καταγγελθεί ήδη επώνυμα στην Ασφάλεια Αττικής που έχει πάρει το video στα χέρια της από το Hilton και εξετάζει τις επόμενες κινήσεις της.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του www.zougla.gr που περιέχει όλο το ιστορικό της καταγγελίας και video με τις on camera καταγγελίες του δημοσιογράφου (...)
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου