Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Ιβάν Σαββίδης - μεταξύ κριτικής και πολεμικής... Απόψεις...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Οι Αθηναίοι δημοσιογράφοι

και οι opinion makers της Θεσσαλονίκης



Έχουν ένα δίκιο οι Θεσσαλονικείς συνάδελφοί μας. Η κριτική στον Ιβάν είναι πολύ σκληρή και σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται πολεμική. Αυτό δεν επιτρέπεται. Άλλο η κριτική, άλλο η πολεμική. Και δε μιλάω για τους στρατευμένους δημοσιογράφους. Αυτοί εντάξει, πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Μιλάω για τους καθαρά αντικειμενικούς δημοσιογράφους που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα. Τον έχουν πιο "εύκολο" τον Σαββίδη σε πικρόχολα και ειρωνικά σχόλια. Δεν ξέρω γιατί, ο καθένας έχει την οπτική του. Ναι προφανώς μπήκε με το όπλο στο γήπεδο και η εικόνα αυτή σου μένει στο μυαλό.

Μόνο που τα σχόλια δεν αφορούν μόνο το επίμαχο περιστατικό. Πηγαίνουν και σε άλλα πράγματα που δεν έχουν σχέση με το θέμα. Πρέπει να είμαστε πενηνταρίσιοι σε όλα και με όλους. Αλλιώς δεν έχει νόημα η άποψη μας. Και ρωτάω; Τι θα κερδίσουμε όλοι αν οδηγηθεί σε αποχώρηση από το ποδόσφαιρο ο Ιβάν; Τίποτα. Μάλλον θα χάσουμε. Πρέπει όμως το περιβάλλον του να ηρεμήσει, οι opinion makers της Θεσσαλονίκης να πάρουν μία ανάσα και να μην ρίχνουν περισσότερο λάδι στη φωτιά και να σταματήσουμε όλοι να είμαστε με λυμένο το ζωνάρι για καβγά και δεν ξέρω και 'γω γιατί άλλο. Με σεβασμό.

** Το κείμενο αποτελεί υστερόγραφο στο άρθρο του Πάνου Βόγλη στο Sport24.gr για τον ΠΑΟΚ, τα γεγονότα της Τούμπας και τη ΦΙΦΑ η οποία «"σημαδεύει τον ΠΑΟΚ στην καρδιά», όπως αναφέρει ο τίτλος. Αναδημοσιεύουμε το υστερόγραφο επειδή αφορά τα «εσωτερικά» δικά μας, τα δημοσιογραφικά δηλαδή, και εμπεριέχει μια ενδιαφέρουσα θέση -ανεξάρτητα με το αν συμφωνεί κάποιος μαζί της ή όχι. Τα έντονα μαύρα γράμματα μπήκαν από το μπλογκΟλόκληρο το άρθρο θα το βρείτε εδώ.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου