Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Συνδρομητικές πλατφόρμες
και τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι
καθώς και μεταδόσεις αγώνων
μονοπωλούν την επικαιρότητα

του Νίκου Μποζιονέλου

Η… άνοιξη της video on demand εποχής για την Ελλάδα θα είναι το 2018, αφού οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι θα έχουν ο καθένας τη δική του συνδρομητική πλατφόρμα. Με το ψαλίδι έτοιμο να κόψει την κορδέλα των εγκαινίων της δικής της τηλεοπτικής πρότασης βρίσκεται η Wind ενώ η Vodafone TV ήδη εκπέμπει και ολοένα και εμπλουτίζει το πρόγραμμά της.

Η είσοδος στην αγορά των διεθνών κολοσσών, έχουν διαμορφώσει ένα νέο τηλεοπτικό τοπίο: δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως το Netflix, που έφτασε τους 170 εκατ. συνδρομητές παγκοσμίως, έχει διαρκή άνοδο στη χώρα μας.

Η Cosmote TV θα μεταδώσει live και τους δύο τελικούς του Challenge Cup στο βόλεϊ για τον Ολυμπιακό, και των Ανδρών με τη Ραβένα και των Γυναικών κόντρα στην Μπούρσασπορ (4 και 11 Απριλίου).

Oκτώ απεσταλμένους στα γήπεδα της Ρωσίας θα έχει η ΕΡΤ, η ΕΡΤ3 και η ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την κάλυψη του Μουντιάλ. Ολα τα παιχνίδια θα μεταδώσει live η ΕΡΤ1 και μερικά, όταν ξεκινούν ίδια ώρα (την τελευταία αγωνιστική των ομίλων) η ΕΡΤ2. Κάθε μέρα θα βγαίνει εκπομπή στις 23:00 από την ΕΡΤ1 αλλά και από την ΕΡΤ3, στις 17:00.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, είναι ο προσκεκλημένος της «Δίκης» τη Μεγάλη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ.

Σε 2η έκδοση κυκλοφορεί το πολυσυζητημένο βιβλίο του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Νίκου Αγγελίδη, «Ολες οι ΑΕΚ του κόσμου». Η νέα έκδοση περιλαμβάνει 361 ομάδες που λέγονται ΑΕΚ ή έχουν έμβλημα τον δικέφαλο αετό.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν σε απευθείας και αποκλειστική μετάδοση επιλεγμένους αγώνες του σουηδικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου για τη σεζόν 2018 και 2019. Η συμφωνία είναι διετής.

Η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει την Κυριακή τον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγα Αλέξανδρος». Στην παρουσίαση οι Τάσος Σταμπουλής και Χριστίνα Καλημέρη.

Στο Ραδιόφωνο 24/7 θα συνεχίσει τις… ερτζιανές περιπλανήσεις του ο Βασίλης Κουφόπουλος, με την εκπομπή «Στιγμιότυπα» (στις 20:00).

Η Nova προχώρησε στην ανανέωση της συμφωνίας με την 20th Century Fox που συνεργάτη της τα τελευταία 24 χρόνια.

---
πηγή: εφημερίδα «Sportday» / media
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου