Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

... απολύσεις και "υπόσχεση" για μειώσεις μισθών ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

... μαζί με το 2014
Απολύθηκε ο Γ. Κογιάννης
από το www.thetoc.gr


Πρωτοχρονιάτικο μποναμά επεφύλασσε η Ελλη Στάη στον άνθρωπο που της έστησε το site της, το www.thetoc.gr. Ανακοίνωσε παραμονή Πρωτοχρονιάς, δια αντιπροσώπου, στον Γιώργο Κογιάννη ότι τον απολύει χωρίς καμία αιτιολόγηση.

Τέλος και τυπικά
από την «επικοινωνία» της ΕΠΟ
ο Παύλος Παπαδημητρίου


Με το τέλος του χρόνου τελειώνει πρόωρα η θητεία του Παύλου Παπαδημητρίου στη θέση τού υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΕΠΟ, με αρμοδιότητες για την Εθνική.

Η απόφαση για τη λύση της συνεργασίας με τον Παπαδημητρίου ελήφθη στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ της Ομοσπονδίας κατά την οποία υποβλήθηκε και η παραίτηση του Γιώργου Σαρρή.

Και νέες περικοπές στον ΑΝΤ1
Παρόλο που ο ΑΝΤ1 έχει ανεβεί σε τηλεθέαση, εντούτοις συνεχίζονται τα… προληπτικά μέτρα στο κανάλι για να μην υπάρξει ξαφνικό οικονομικό πρόβλημα. Και τούτο γιατί όλες οι μεγάλες εταιρείες με μεγάλα διαφημιστικά πακέτα έχουν περιορίσει σε σημαντικό ποσοστό το μπάτζετ τους, λόγω και των πολιτικών εξελίξεων - η κατάληξη των οποίων δεν μπορεί να προβλεφθεί με ασφάλεια.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πολύ καλές πληροφορίες, η διοίκηση του Ομίλου ΑΝΤ1 θα προχωρήσει σε μια ακόμη περικοπή των μισθών κατά 7%, από 3% που είχαν μειωθεί μέσα στη χρονιά που φεύγει.

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου