Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 3/4 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ανα­στολή της 24ωρης απερ­γίας
στα έντυπα «1–2-Χ» και
«ΜΠΟΥΚ-Προκαθορισμένο Κέρδος»


Mετά από δια­πραγ­μα­τεύ­σεις της ΕΣΠΗΤ με την ιδιο­κτη­σία της εται­ρείας «WIN PRESS ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» και τη δέσμευση της για κατα­βολή των δεδου­λευ­μέ­νων τo Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ απο­φά­σισε την ανα­στολή της 24ωρης απερ­γίας που είχε κηρυ­χθεί για σήμερα Δευ­τέρα 3 Απρι­λίου 2017 από ώρα 00:01 πμ μέχρι ώρα 23:59 μμ. στα έντυπα «1–2-Χ» και «ΜΠΟΥΚ-Προκαθορισμένο Κέρδος»
---
Πήρε έγκριση ο Κανάκης για τον σταθμό του

Ολοκληρώθηκε και με τη βούλα του ΕΣΡ η μεταβίβαση του ραδιοφωνικού σταθμού Imagine FM στη Θεσσαλονίκη στον Αντώνη Κανάκη (Tony Productions) αντί ποσού 230.000 ευρώ, με απόφαση της ραδιοτηλεοπτικής Αρχής. Χρειάστηκε μόλις …δέκα χρόνια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
---
Πολιτική, χρήμα, πάθος…
δια χειρός «Βηματοδότη»

«Το διαζύγιο της χρονιάς»: Είναι της μόδας τα διαζύγια, όπως και εσείς διαπιστώνετε, στον καιρό της κρίσης. Είναι τέτοιες οι συνθήκες, οικονομικές, κοινωνικές και άλλες, που πολλές φορές τα επιβάλλουν. Τελευταίως, άλλωστε, είδαν το φως της δημοσιότητας κάμποσα διαζύγια. Όμως αυτό που θα έλθει προσεχώς θα διεκδικήσει επαξίως τον τίτλο του «διαζυγίου της χρονιάς». Γιατί απλούστατα τα έχει όλα: πολιτική, χρήμα, πάθος και έρωτες. Λεπτομέρειες δεν μου επιτρέπεται να δώσω, δεν ταιριάζει βλέπετε ούτε στον χαρακτήρα μου ούτε στα ήθη της εφημερίδας. Ωστόσο, δεν μπορώ παρά να σας προειδοποιήσω ότι μόλις κατατεθεί η αίτηση διαζυγίου θα προκαλέσει πάταγο. (εδώ ολόκληρη η στήλη του «Βηματοδότη)
---
Παράταση ενός µήνα
για τη δίκη του Χρήστου Παναγόπουλου 

Πιέσεις για να µη διεξαχθεί η δίκη του Χρήστου Παναγόπουλου για τα µπόνους των 2,3 εκατοµµυρίων ευρώ και τις λοιπές υποθέσεις «ασκήθηκαν» την περασµένη Παρασκευή, µε… επιχείρηµα πως ο Μιχάλης ∆ηµητρακόπουλος, δικηγόρος του πρώην προέδρου - διευθύνοντος συµβούλου της ΕΡΤ και ανώτατου διοικητικού στελέχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είχε δίκη σε άλλη αίθουσα!

Τελικά, η δίκη διακόπηκε για τις 25 Απριλίου, αλλά όχι όπως θα ήθελαν οι Xρ. Παναγόπουλος και M. ∆ηµητρακόπουλος. Η ανησυχία και των δύο ήταν πως στην έδρα βρισκόταν η Π. Φακού, η οποία, ως προϊσταµένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, είχε ασκήσει τις πρώτες διώξεις για κακουργήµατα και πληµµελήµατα σε επτά στελέχη της ΕΡΤ, προεξάρχοντος του Χρ. Παναγόπουλου.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου