Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

... στελέχη του ΔΟΛ και των "Νέων" κατά Σαββίδη

*
Ανασυγκρότηση
***
*

O Σαββίδης θέλει τον ΔΟΛ
και τα ΝΕΑ του επιτίθενται


Ταυτόχρονα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος του επιχειρηματία η εφημερίδα του την… πέφτει

Μεγάλη επιτυχία αναμφισβήτητα η συνέντευξη του Ιβαν Σαββίδη στο Πρώτο Θέμα όπου λέει πολλά για πολλούς με πιο ενδιαφέροντα αυτά που λέει για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ενδιαφέρον έχει επίσης η διακήρυξη του ότι σύντομα θα έχει στην κατοχή του ένα μεγάλο κανάλι (αν όχι το Mega ποιό) και ότι ενδιαφέρεται τόσο για τον Πήγασο όσο και για τον ΔΟΛ.

Ενδιαφέρον όμως έχει ότι σήμερα (τυχαίο;) τα ΝΕΑ επέλεξαν να κυκλοφορήσουν με φουλ επίθεση στον επιχειρηματία τον οποίο εξομοιώνουν με τον Καλογρίτσα και τα βοσκοτόπια! Κάποιοι λένε ότι επιτελικά στελέχη και προβεβλημένα στελέχη του ΔΟΛ και των ΝΕΩΝ γνώριζαν τη συνέντευξη του ομογενή επιχειρηματία και ότι κάνει επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και λόγω των προσωπικών τους φιλοδοξιών τις οποίες έχουν ταυτίσει απόλυτα με τη ΝΔ (κάποιοι και ακόμη πιο δεξιά) αποφάσισαν να γίνει αυτή η επίθεση παρά το γεγονός ότι ο ΔΟΛ βρίσκεται στη λεπτή φάση της εξέλιξης της πώλησης του.

«Το γεγονός ότι 500 εργαζόμενοι βρίσκονται στον αέρα, απλήρωτοι 7 μισθούς και χωρίς κανένα πλέον εργασιακό δικαίωμα στο διάδοχο σχήμα μάλλον άφησε αδιάφορους όσους επέλεξαν να βγουν με το σημερινό πρωτοσέλιδο. Να δούμε τι θα κάνουν αν πάρει ο Σαββίδης τον ΔΟΛ. Θα παραιτηθούν ή θα είναι οι πρώτοι που θα τρέξουν να υποβάλλουν τα σέβη τους;» μας είπαν σχεδόν με ένα στόμα πάνω από 10 εργαζόμενοι του ΔΟΛ που επικοινώνησαν μαζί μας σήμερα το πρωί.

---
enimerosi24
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου