Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

... ΕΡΤ - μια ωραία ατμόσφαιρα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Παραλίγο να πιαστούν
στα χέρια δύο στελέχη της ΕΡΤ

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια κατά τη χθεσινή ενημέρωση στην ΕΡΤ για την Κοινή Υπουργική Απόφαση Τσακαλώτου – Παππά δύο στελέχη της εταιρίας.

Το περιστατικό συνέβη μεταξύ του διευθυντή των Περιφερειακών Σταθμών της ΕΡΤ, Γιώργου Παπαζαχαρίου και του πρώην διευθυντή ειδήσεων, Γιώργου Κογιάννη.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο Παπαζαχαρίου κινήθηκε απειλητικά κατά του Κογιάννη… όταν ο τελευταίος απευθύνθηκε απαξιωτικά (σε άπταιστα «γαλλικά) κατά του πρώτου!
---
Μουρμούρα για την αλλαγή
προϊσταμένου στο αθλητικό της ΕΡΤ

Χαλαρή την κατάσταση στην ΕΡΤ δεν τη λες! Βεβαίως είναι και στη φύση του «μαγαζιού»… Αλλά αυτές τις ημέρες λίγο με την ΚΥΑ των Τσακαλώτου – Παππά, με τα θετικά και τα αρνητικά της… λίγο με τις τοποθετήσεις προϊσταμένων (σήμερα)… υπάρχει μια αναστάτωση!

Ειδικά όμως με το τελευταίο έχουν φουντώσει τα πνεύματα… Αφού πάντα οι αλλαγές προσώπων δημιουργούν έριδες!

Για παράδειγμα η αλλαγή στο αθλητικό που θεωρείται από τα πιο δυνατά τμήματα της ΕΡΤ, ειδικά η ΕΡΑ ΣΠΟΡ που έχει τεράστια απήχηση… φαίνεται να προβληματίζει η αντικατάσταση του επικεφαλής. Τώρα που έχει βρει το βηματισμό της, αλλάζει ο προϊστάμενος, λένε όσοι δεν συμφωνούν!

Πάντως το πρόσωπο που προορίζεται για επικεφαλής του τμήματος, προέρχεται από την τηλεόραση… θεωρείται έμπειρο στέλεχος, αλλά στα μειονεκτήματα του καταλογίζουν την έλλειψη προϋπηρεσίας στο ραδιόφωνο.

Όπως είναι φυσικό, αυτοί που δεν θέλουν να αλλάξει ο προϊστάμενος, φοβούνται ότι η αλλαγή θα προκαλέσει πισωγυρίσματα… και ενδέχεται να έχει συνέπειες στην καλή πορεία που έχει μέχρι τώρα το τμήμα.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου