Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

"ΤΑ ΝΕΑ" της Alter Ego...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αυτούς ξέρουμε αυτούς εμπιστευόμαστε...
Παπαχρήστος - Κανέλλης στα ΝΕΑ


Δύο πρώην αρθρογράφοι - σχολιογράφοι του ΔΟΛ της εποχής Ψυχάρη, που αποχώρησαν με
προορισμό τον Πειραιά και την εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου» γράφουν για την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» που επανακυκλοφορεί σήμερα.
 

Πρόκειται για τους Γιώργο Παπαχρήστο και Ηλία Κανέλλη που προφανώς θα αρθρογραφούν και για την "Ελευθερία του Τύπου". Εκτός εάν γύρισαν για να συνδράμουν μόνιμα την επανέκδοση του ιστορικού φύλλου. 

Η εφημερίδα «Τα Νέα» όπως και το «Βήμα της Κυριακής», διέκοψαν τη λειτουργία τους την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ο ΔΟΛ από τους διαχειριστές πέρασε στην «Αλτερ Εγκο» του Μαρινάκη. Στο πρωτοσέλιδο υπάρχει και σχετικό σημείωμα για την «Επιστροφή».

Στο σημερινό φύλλο των Νέων γράφουν οι:.. Γιάννης Πρετεντέρης, Παύλος Τσίμας, Χρήστος Χωμενίδης, Σταμάτης Φασούλης, Μιχάλης Μητσός, Ρούλα Γεωργακοπούλου, Θόδωρος Λιανός, Κώστας Γεωργουσόπουλος, Δημήτρης Σεβαστάκης, Γιώργος Παπαχρήστος, Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Σκαμπαρδώνης, Ηλίας Κανέλλης, Παν. Ιωακειμίδης, Παν. Παναγιωτόπουλος, Θαν. Νιάρχος, Γιώργος Κουμουτσάκος, Παναγιώτης Λάμψιας.

Y.Γ.1 Το πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ συνεχίζει την σκληρή αντιπολιτευτική γραμμή κατά του ΣΥΡΙΖΑ παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα...

Υ.Γ.2 Ο ρόλος του Γ. Παπαχρήστου στην νέα εποχή των Νέων και του Βήματος θα είναι καθοριστικός...

---
zoornalistas
---
*

1 σχόλιο:

  1. Αμα αρθρογραφούν Ντερμπεντέρης, Παπαχρήστος και ο Τσίμας .....εκατό χιλιάδαι δίσκοι, συγγνώμη φύλλα. Ο Τσίμας είναι ο γνωστός ...προοδευτικός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή